Üniversite öğrencilerine `genç yetenekler` projesi ile kariyer imkanı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.77/5 - 26 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üniversite öğrencilerine `genç yetenekler` projesi ile kariyer imkanı
#1

Üniversite öğrencilerine `genç yetenekler` projesi ile kariyer imkanı

Geliştirdiği insan kaynakları modelleriyle kariyer yapmak isteyen gençlere kapılarını açan DHL Express, üniversite öğrencileri için "Genç Yetenekler" isimli yeni bir proje geliştirdi

Proje, üniversite öğrencilerinin iş hayatını daha okul sıralarında öğrenmelerini ve gelecekteki kariyerlerine sağlıklı yön vermelerini amaçlıyor.

Her öğrencinin bir hafta süreyle dahil olabileceği "Genç Yetenekler" projesine göre, öğrenciler ilgi alanları dahilinde DHL Express``de yer alan çeşitli departmanlara yerleştirilecek. Bu süreçte departmanların yapısını, çalışma şekillerini öğrenecek olan öğrenciler, kariyerlerine daha sağlıklı yön verme şansı bulabilecek. Projeye, lisans derecesini tamamlamasına 2 yıl kalan, iyi derecede İngilizce bilen üniversite öğrencileri "Genç Yetenekler" referansı ile dhl.com.tr``den ilgi alanını belirterek başvuru yapabilecek.

Üniversite öğrencilerinin iş hayatında daha aktif rol oynamalarını sağlayacak projeyle ilgili bilgiler veren DHL Express Organizasyonel Gelişim, İşe Alım ve Kalite Müdürü Esra Gülbay, "DHL Express IK departmanı olarak, hem sosyal sorumluluk bilinci ile öğrencilere fırsatlar sunmayı, hem de potansiyel iş gücüne sahip öğrencilere kendimizi tanıtarak şirketimize çekmeyi planlıyoruz. Projeyle birlikte üniversite öğrencileri, profesyonel iş yaşantısını görmek ve mezun olduklarında çalışmak isteyecekleri alanları gözlemleme şansına sahip olabilecekler.

Ayrıca, başarılı olacak öğrenciler daha sonra değerlendirmeye alınarak açık pozisyonlar için değerlendirilecek. Bu projeyle, ilerde mezun olacak öğrencileri daha üniversite sıralarında tanımak ve doğru yönde kendilerini geliştirmeleri için onlara fırsat vermeyi amaçlıyoruz. Her öğrenci için süreyi 1 haftayla sınırlayarak daha çok öğrencinin projeden yararlanmasını istiyoruz" dedi
Bul
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  özel üniversite mi devlet üniversitesi mi? karanlıktaki yüz 0 9.971 11-08-2007, Saat: 14:52
Son Yorum: karanlıktaki yüz

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi