Aşıklar fena panikledi

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.16/5 - 19 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aşıklar fena panikledi
#1

Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici, gazetecilerden kaçarken valizlerini otelde unuttular.
Beyaz cennet Uludağ'da kaçamak yapan Deniz Seki ve sevgilisi Hüsnü Şenlendirici, kameralara yakalanınca valizlerini otelde bırakıp kaçtı.Uzun süredir yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki ikilisi Uludağ'da bir araya geldi. Grand Yazıcı Otel'de sahne alan ve konaklayan ünlü çift, gazetecileri bir anda karşılarında görünce şaşkına döndü. Apar topar oteli terk eden ikili, telaştan valizlerini bile otelin kapısı önünde unuttu.
Resepsiyon görevlilerinin araması üzerine otele geri dönen Şenlendirici ve Seki, valizlerini alıp hızla uzaklaştı. Ünlü çift daha sonra kent merkezinde meşhur İskender kebabı yemek istedi. Gizlice Heykel Caddesi'ndeki İskender konağına gelen ikili başbaşa ziyafet çekti. Ancak yine objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Zirvede olduğu gibi aynı telaşla restoranı terk eden Şenlendirici ve Seki, bu kez de çıkışta farklı yönlere gidince ortalık karıştı.
Uludağ'daki geceye ise gazetecilerin alınmasını istemeyen Seki'nin isteğinin nedeni çok geçmeden anlaşıldı. Ünlü sanatçı gecenin ilerleyen saatlerinde kendisini salonda eşofmanlarıyla izleyen yasak aşkı Hüsnü Şenlendirici'yi de sahneye çıkardı.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi