Binlerce dolarlık parçalar 1 TL'den satılacak

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.64/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Binlerce dolarlık parçalar 1 TL'den satılacak
#1

Ekonomik kriz, müzayedelere de yansıdı. Pazar günü yapılacak "Fırsat Müzayedesi'nde izdiham yaşanması bekleniyor.
Ekonomik kriz, müzayedelere de yansıdı. Uğur Antik, Pazar günü yapılacak "Fırsat Müzayedesi II" ile binlerce dolar değerindeki 147 parça eseri 1 TL'den satışa sunacak. Görücüye çıkacak eserler arasında, Osmanlı prenseslerinden birine ait olan elmas broş, pırlanta kolyeler, zümrüt yüzükler, antika tablolar ve seramik eserler bulunuyor. Uğur Batur, şimdiden 300 kişinin rezervasyon yaptırdığını, büyük bir izdiham beklediklerini ve güvenlik önlemleri aldıklarını söyledi.
Uğur Antik'in sahibi, ünlü antikacı ve müzayedeci Uğur Batur, ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'de ilk kez binlerce dolar değerindeki antikalar, tablolar, gümüşlerle zümrüt ve pırlanta takıları sadece 1 TL'den satışa sunma kararı aldı.
İçlerinde 10 bin Euro'luk elmas broş da var
Müzayedede yaklaşık değeri 10 bin Euro olan Osmanlı prenseslerinden birine ait olan elmas broş, 6 bin Euro değerindeki pırlanta kolye, 8 bin Euro değerindeki kalp şeklindeki yüzük ve kolye takımı da 1 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. 147 parça eserin sergileneceği müzayedede, ayrıca 4 bin Euro değerindeki yakut yüzük ile bir benzeri Topkapı Sarayı'nda bulunan, yaklaşık değeri 5 bin dolar olan seramik ibrik de dikkat çekiyor.
"İzdiham bekliyoruz"
Müzayede, 8 Şubat Pazar günü Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'nda yapılacak. Habertürk'e konuşan Batur, Pazar günü büyük bir izdiham beklediklerini kaydederek, "Malın değerini alıcılar belirleyecek. Müzadeyeye katılacak olanlar rakamı arttıracaklar. Tüm Türkiye'den katılım var. Elimizdeki 5 bin katalog ilk günden bitti" dedi.
İlk günden 300 kişi başvurdu
Batur, 400 kişilik kapasitelerinin bulunduğunu, ancak şimdiden 300 kişinin rezervasyon yaptırdığını söyleyerek, Pazar günü gerçekleşecek müzayede için güvenlik önlemleri de aldıklarını söyledi.
Kredi kartına 6 ay taksit
"Kriz nedeniyle ödeme kolaylığı getirdik" diyen Uğur Batur, yine kriz dolayısıyla satılan objeler ve antikalar için kredi kartına 6 ay taksit de yapacaklarını belirtti. Müzayedeyi Çiğdem Tunç ile birlikte sunacaklarını aktaran Batur, müzayede günü katılımcılara çeşitli sürprizler de yapılacağını, sürpriz objeleri satışa sunabileceklerini ya da çekilişle hediye verebileceklerini de sözlerine ekledi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  819 milyar dolarlık pakete onay asi cafe 0 2.212 30-01-2009, Saat: 11:11
Son Yorum: asi cafe
  Toprak altında 120 milyar dolarlık altın var asi cafe 0 1.856 30-01-2009, Saat: 11:08
Son Yorum: asi cafe
  Orman arazileri rayiç bedelden satılacak asi cafe 0 1.718 06-01-2009, Saat: 13:47
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi