Glenn Meade - Brandenburg

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.8/5 - 15 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glenn Meade - Brandenburg
#1

[Resim: brandenburg.jpg]
80’liyıllarda bir eylemci Berlin’de sokak ortasında vurulur. Paraguay’da birarabanın çarpıp kaçtığı kaçakçı çok geçmeden can verir. Yaşlı birişadamı, Asuncion’daki görkemli malikanesinde kafasına kurşun sıkarakintihar eder. Bu ölümlerin birbiriyle bağlantılı olduğuna inananGazeteci Rudi Hernandez ise olayı çözemeden korkunç bir cinayete kurbangidecektir.
Gazetecinin akrabası Erica, AB’ye bağlı Avrupa Güvenlik İdaresi’ndeuzman olarak çalışan Volkmann’ı araştırmayı sürdürmeye ikna eder.Başlangıçta Volkmann’ın elinde işe yarar hiçbir ipucu yoktur. Sadecebanda alınmış anlamsız bir konuşma ve yarısı yanmış, eski, siyah beyazfotoğraf… Bu fotoğraf Avrupa tarihini elli yıl geriye götürecek korkunçbir planı açığa çıkarır: bugün de tekrarlanabileceğini bildiğimiz için,büsbütün korkunçlaşan bir planın… Volkmann’ın artık kendi geçmişininacılarıyla yüzleşmekten başka çaresi yoktur.
“Gerilimtürünün en iyileri arasında yerini alan, soluk soluğa okurken keyifduyacağınız bir eser. İnsanı sarsacak kadar gerçekçi.”
Campbell Armstrong
“Best-sellerkitapların tüm özelliklerini taşıyor. Egzotik mekanlar, müthiş birkurgu, gerçekçi karakterler ve diyaloglar. Gerçekten çok başarılı.”
Ted Allbeury

Kitabın içinden
Adamın başını sallayıpmutfağa gidişini izledi. Tam anlamıyla yakışıklı biri değildi, amaçekiciliği su götürmezdi. Uzun boylu, koyu renk saçlı, geniş omuzluydu.Bir İngiliz’den çok Fransız’a benziyordu. Otuz yedi yaşında olduğunusöylemişti, daha genç gösteriyordu. Üstelik adamda bir şey vardı,sadece Sally Thornton’un adlandırabileceği bir şey. Duygulu, kahverengigözlerinde, rafta duran çerçevelenmiş fotoğraflardan birinde gördüğübie kadının gözlerindekine benzer bir şey. (sayfa 35)
Kitabın Künyesi
Yazarı: Glenn Meade
Yayınevi: Doğan Kitap
Çeviren: Ali Cevat Akkoyunlu
Türü: Ülkeler ve Polisiye
Sayfa Sayısı: 686
ISBN: 975-6719-64-8
Basım Tarihi: Ocak 2001
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi