Hava sıcaklığı yükseliyor

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.13/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hava sıcaklığı yükseliyor
#1

Mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Doğu'da çığ tehlikesi devam ederken; buz ve don olayı bekleniyor.
Yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin batı kesimlerinde aralıklarla yağmur ve sağanak yağış geçişleri görülecek. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi görülecek. Hava sıcaklığı ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.
Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, zamanla güney kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.
Gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.
Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması istendi.
Bölgelere göre hava tahmin raporu ise şöyle:
Marmara: Parçalı çok bulutlu, güney(Balıkesir, Bursa, Bilecik) ve batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ile İstanbul'un batı ilçeleri) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, batısı aralıklı sağanak yağışlı geçecek.
İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevreleri kısa süreli ve hafif yağmurlu geçecek.
Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri (Bolu ve Karabük) kısa süreli ve hafif yağmurlu geçecek.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçecek
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu hatfa Hava Nasıl Olacak arzu 12 7.449 11-03-2011, Saat: 21:46
Son Yorum: arzu
  Hafta sonu hava nasıl olacak? asi cafe 0 1.797 13-03-2009, Saat: 13:05
Son Yorum: asi cafe
  Haftasonu hava nasıl olacak? asi cafe 0 1.548 06-02-2009, Saat: 17:46
Son Yorum: asi cafe
  Hava sıcaklığı artıyor asi cafe 0 1.372 03-02-2009, Saat: 13:57
Son Yorum: asi cafe
  Bu hafta hava nasıl olacak? asi cafe 0 1.407 02-02-2009, Saat: 10:37
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi