Işık Saçan Yazı (Resimli)

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.76/5 - 25 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Işık Saçan Yazı (Resimli)
#1

1- Çok kolay olusturabileceğiniz bir efektlekarşınızdayız. Hemen efektimizi uygulamaya başlıyalım ve 300x300 pikselebatlarında yeni bir sayfa açıp zemin rengini siyah ile dolduralim.Daha sonra şekildeki gibi yazimizi yazalim ve (Ctrl+E) yada(Layer>Marge Down) u seçerek layerlerimizi birleştirelim...

[Resim: clipimage0021tw.jpg]

2-Daha sonra Filter > Distort Polar Coordinates açarak gelenpencereden Polar to Rectangular isaretleyerek efekti uygulayın.

[Resim: clipimage00125ky.jpg]

3-Dahasonra resmimizi 90 dereceye çevirmemiz gerekiyor ve bunun için (Image> Rotate Canvas > 90 CW) seçiyoruz.Sonra (Filter > Stylize> Wind) açarak buradan Method bölümünden Wind i , Directionbölümünden From the Right isaretleyip uygulayin.Bu filtreyi 2 yada dahafazla uyguladiginizda degisik görüntüler alabilirsiniz ben 2 kezuyguladim ve bu görüntü meydana geldi.

[Resim: clipimage00235uv.jpg]

4-Simdi resmimizi eski haline getirme zamanı. Evet şimdi sırası ile(Image > Rotate Canvas > 90 CCW) ve sonrasinda (Filter >Distort > Polar Coordinates) uyguluyoruz ama önceki gibi degil busefer Rectangular to Polar isaretliyoruz.Ve böylelikle yazimiz eskihalini aldi ve efektimizide tamamlamis olduk.

[Resim: clipimage00246xg.jpg]

5Dilerseniz renkleri değiştirip üzerinde oynamalaryapabilirsiniz.(Image>Adjustments>Variations) bölümündenzevkinize göre renklerle oynama yapabilirsiniz. Bu efekti yaptığınızzaman Wind filtresini sagdan sola degil de soldan saga da uygulayarakdegisik görüntüler alabilirsiniz.

[Resim: clipimage00457lr.jpg]
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Manzaralarda Renk Değişimleri [ Sislendirme v.b(Resimli Anlatım)] mustafa 0 1.781 26-01-2008, Saat: 18:48
Son Yorum: mustafa

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi