Mezgit Buğulama Tarifi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 23 Oy - Ortalama: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mezgit Buğulama Tarifi
#1

84160267.jpg

Malzemeler :
  • 1 Kg.Mezgit
  • 2 Tane Soğan
  • 2 Tane Patates
  • 2 Tane Sivri Biber
  • 1/2 Maydanoz
  • 1 Su Bardağı Bezelye
  • 150 Gr.Mantar
  • 1 Tane Limon
  • 4 Tane Defne Yaprağı
  • 2 Diş Sarımsak
  • Tuz
  • Pulbiber
Hazırlanışı :
  • Patates,soğan,biber,domates halka halka doğrayın.
  • Balığın pişirileceği tepsiye malzemenin bir kısmını döşeyin.
  • Bezelye,limon,mantar,maydanozun da yarısını tepsiye yerleştirin.
  • Temizlenip fileto haline getirilmiş balığı malzemenin üzerine yerleştirip kalan malzemeyi balığın üzerine dizin.
  • Maydanoz,limon,pulbiber,defne yaprağını en son ekleyip 1 Çay bardağı suya tuzu da ekleyip balığın üzerinde gezdirip 170 derece fırında 1 saate yakın pişirin.


Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SOMON TAVA TARİFİ Elimden.net 0 1.462 13-08-2011, Saat: 12:03
Son Yorum: Elimden.net

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!