Sivri sinekle savaşma taktikleri

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sivri sinekle savaşma taktikleri
#1
Icon7 

TAKTİKLER

1 Savaşınızda hiçbir zaman yılmayın,"bir sinekle kişisel mücadeleye girmem" gibi eski tabirler tamamiyle yanlıştır. Şüphesiz bu onurlu bir savaştır, düşmanınızı asla hafife almayın.

[1. taktiği uyguladığınız taktirde çok önemli bir koz elde etmiş olursunuz. Bu koz doğrudan biyoloji bilimiyle doğrulanmaktadır. Gerçek şudur ki; sivrisinekler sizin kanınızla beslenirler. Alternatifleri yoktur. Size kalan bu şartları lehinize çevirmektir.

3) Bunun için daima tetikte olun ve onlara saldırı şansı tanımayın, böylece sivrisinek güçsüz düşecek,doğru karar veremeyecek ve sizden kaçamayacaktır.

Sivrisinekler zekidir. Sizin onunla ilgilendiğinizi farkettiğinde hemen saklanır. Siz onu ararsınız,bulamayıp tekrar uyumaya dönersiniz. O zaman saldırıya geçecektir.

Bir sivrisinek yakınınızdan geçti ve elinizle yakalamaya veya savmaya çalıştınız, sonra nereye gitiğini bilmiyorsunuz. Telaşlanmayın, o sizin tahmin ettiğinizden daha yakın bir yerde saklanmaktadır.

Düşmanı gördüğünüzde ilk yapacağınız bulunduğu yere göre silah tayin etmektir. Doğru kararı verdiğinizden eminseniz onunla bir süre ilgilenmeyin, o arada silahınızı/silahlarınızı hazırlayın.

Saldırıda başarılı olamadıysanız hiç ümitsizliğe kapılmayın, bu aynı zamanda bir sinir savaşıdır ve kazanacak olan sizsiniz. Kendinizi buna telkin edin, gerekirse bir marş dinleyin ve içtenlikle söyleyin.

Sivrisinekle savaşırken en büyük manevi kaynağınız gene kendiniz olacaktır. Onu yokettikten sonra ne kadar rahat hissedeceğinizi, huzurlu bir uyku uyuyup mutlu bir sabaha uyanacağınızı hatta sabah kahvaltıda yiyeceklerinizi düşünün.

Savaşınız sırasında çok ses çıkabilir. Bundan ev halkı,karınız,çocuklarınız rahatsız olabilir. Böyle bir durumda sakın onları azarlamayın, bu hem sizin moralinizi bozacak hem de müttefik kaybettirecektir. Onlar için savaştığınızı söyleyin. Onları kendi tarafınıza çekip daha güçlü saldırın. Bu savaşçı kişiliğinizin yanında zeki bir siyasetçi olduğunuzu da gösterecektir.

Savaş sırasında eğlenceye kesinlikle yer yoktur. Sakın onlara şans tanımayın. Bilin ki; onlar da bu anı beklemektedirler.

Bir kez daha tekrarlamakta fayda var: Savaşınızda asla yılmayın, çarpışmaya devam edin. İlk hamlelerinizde sonuca ulaşamayabilirsiniz. Belki de bir sonraki denemenizde başarılı olacaksınız, her defasında şansınız daha da artmaktadır, düşmanın sinirleri daha da gerilmekte ve kaynakları azalmaktadır. Unutmayın gerçek kahraman ilk hamlede değil, son hamlede kahraman olur.

Düşmanı yakaladığınızda sakın ona acımayın. Ölü taklidi yapabilir. Yapabileceğiniz en büyük hata duygularınızı bu işe karıştırmaktır. Onu en kısa sürede yokedin ve arkanıza bakmadan çekin gidin.


SİLAHLA

hızla hareket eden bir magazin dergisi hem çok ilgi çeker hem de büyük bir hava hareketi oluşturur. Bu düşmana bir sinyal olarak gidecektir.

Çakmak-deodorant ve türevleri, perde vb. üstündeki sivrisineklere karşı kullanılamaz. Ayrıca bu bileşimi kullanmak istiyorsanız sivrisineğe ulaşan ilk gazın tutuşmuş olan deodorant gazı olmasına dikkat edin. Çakmağı ya da deodorantı yakın tutuyorsanız, birinin düğmesine bastığınızda boşalan yanmamış gaz sivrisineği kaçırabilir.

Eğer anlık olarak yapabileceğiniz bir şey yoksa ve sadece elinizde deodorant varsa rahatlıkla sıkabilirsiniz. Bu onu bir süre sersemletecektir. Onun bu halinden yararlanın
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kız tavlama taktikleri :D mustafa 1 1.597 18-09-2008, Saat: 6:41
Son Yorum: mustafa

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi