Turkcell olayı aştı sayın seyircilerr

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkcell olayı aştı sayın seyircilerr
#1
M05 

Böyle bir değişim daha önce hiç yaşanmadı. Hiç kimsenin diş macunlarının, diş fırçalarının hatta deterjanlarının bile böyle büyük yenilikleri olmadı. Cep telefonlarına getirilen yenilikler o kadar çok ve hızlı ki, insan takip etmekte zorlanıyor. Bunların en sonuncusu "ne bu çalan?" servisi. Kulağınıza bir melodi geldi, dayıyorsunuz cep telefonunuzu müziğin geldiği yere, az sonra şarkının adı, söyleyeni ekranda. Ama bu daha başlangıç. Bakın bizi 2009'te bekleyen yeni servisler neler:

Kimdi bu?
Yolda yürürken karşıdan biri geliyor ve siz bu kişiyi fena halde tanır gibisiniz. Ama çıkartamıyorsunuz. Kimdi bu herif diye kendinizi helak etmeyin. Cep telefonunuzla çekin resmini, az sonra cep telefonunun ekranından alın cevabınızı: "Ortaokulda iki sıra önünde oturan Kirpi Rasim. Hani aynı kıza çıkma teklif etmiştiniz de kavga çıkmıştı."

Memleket nere?
Otobüste yolculuk yaparken konuşmayı seven birisiniz. Yanınızda oturan kişi ise şansa bakın ki, pek konuşacak gibi değil. Ortak bir nokta bulmalı ki muhabbet gelişsin. İyi de nasıl? Keşke nereli olduğunu bilseydiniz. Neyse ki cep telefonunuz var. Tutun cep telefonunuzu yanınızdakine doğru, az sonra öğrenin nereli olduğunu.

Ne bu kokan?
İşte süper servis daha! Günün telaşı icinde oraya buraya koşuştururken birden burnunuza nefis bir koku geldi. Neydi bu yemek, neydi? Cep telefonunuzu çevirin kokunun geldiği yere ve bekleyin. "Fransız usulü, şaraba yatırılmış ananas soslu hindi budu" cevabıyla merakınızı yenin.

Dilimin ucu:
Olacak şey değil, nasıl unutursunuz. Hani dünya yıkılsa bu ismi unutmanız mümkün değildi? Ama gelmiyor işte. Aslında dilinizin ucunda. Panik yok. Hemen çıkarın cep telefonunuzu, çekin dilinizin ucunun resmini, az sonra öğrenin beyninizi kurcalayan ismin ne olduğunu.

Baklayı çıkar:
Karşınızda biri lafı geveleyip duruyor ve her ne diyecekse bir türlü söylemiyor. Boşuna "Çıkar kardeşim ağzındaki baklayı" demekle vakit kaybetmeyin. Cep telefonunuzu karşınızda kıvranan zavallının ağzına tutun, derdi neymiş öğrenin.

Sabah ne yedim?:
O kadar meşgul birisiniz ki, hani yoğunluktan neredeyse sabah ne yediğinizi unutacak gibi olursunuz. Artık unutsanız da dert değil. Yaklaştırın telefonunuzu ağzınıza ve birkaç dakika içinde sabah ne yediğinizi öğrenin.

Kimle aldatıyor beni?

sevgilinizin yanında biri var. onu öğrenmek için telefonunuzla resmini çekin, yollayın. sizi aldatan sevgilinizin kiminle olduğunu öğrenin
imza bilmeyyoh gardaş barnak bassah olur mi??

hatalıysam: HATA yaz 2222'ye gönder
Orhan BABA'nın HATASIZ KUL OLMAZ şarkısı cebine gelsin

"Ambul" yaz 4799 a gönder cebine en yakın ambulans şirketinin telefonu gelsin

"Bülent Ecevit" yaz 4567 ye gönder biz size ne göndereceğimizi unutalım

Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kedi ezme olayi BirolAkDAS 0 1.723 27-09-2007, Saat: 17:21
Son Yorum: BirolAkDAS

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi