Yıldırım'a sürpriz!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.61/5 - 18 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yıldırım'a sürpriz!
#1

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Metris'te bir sürprizle karşılaştı... Cezaevindeki Fenerbahçeli taraftarlar, 'Sen bizim kocaman gururumuzsun' diye bağırdı, Yıldırım gözyaşları döktü...

[Resim: oj15x1.jpg]

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Metris Cezaevi'nde ağlatan karşılama...

Önceki gece oldukça bitkin ve stresli bir halde hapse giren Yıldırım'ın morali, cezaevindeki Fenerbahçeli taraftarların tezahüratlarıyla kısmen yerine geldi. Akşam'ın haberine göre; Kapılardaki mazgallarda 'Şampiyon Fener', 'Sen Bizim kocaman gururumuzsun', sloganları atan tutukluları eliyle selamlayan Yıldırım gözyaşları döktü.

YILDIRIM ALARM VERİLDİ
Emniyet ve adliyedeki sorgu sırasında sık sık rahatsızlanan için Yıldırım'ın tutuklama kararıyla birlikte Metris'te de alarm verildi. Yıldırım'ı sık sık kontrolden geçiriliyor. Koğuşa girmeden şekeri ve tansiyonu ölçülen Fenerbahçe Başkanı için iki sağlık personeliyle bir ambulans da hazır bekletildi.

İLK GÜN REVİRE GÖTÜRÜLDÜ

Dün öğle saatlerinde revire kaldırılarak muayene edilen Yıldırım ardından yeniden koğuşa götürüldü. Cezaevinin Psiko-Sosyal servisinden psikologlar ise psikolojik durumu takip ediyor. Görüşmelerin ardından fiziksel, zihinsel, duygusal, sosyal durumu belirlenecek. Yıldırım'ın tek kişilik koğuşta ne kadar kalacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.


Bul
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi