Yeni AOC USB monitör

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.33/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni AOC USB monitör
#1

AOC, güç ve sinyal için sadece tek bir USB portuna sahip ikisi bir arada ekranı sunuyor: Yeni AOC USB monitör.

[Resim: 20110628124123_aocscreen.jpg]

Dorsten – Ekran uzmanı AOC, bir ekran ile büyük formatlı portatif bir fotoğraf çerçevesi ya da sunum monitörünü tek bir üründe sunuyor. Dahası da var: Bu ürün, sorunsuz kullanım için güç ve sinyali tek bir USB kablosundan alıyor. Yeni e2251Fwu modeli, hem iş hem de aksiyonla dolu eğlence için aynı derecede uygun.

5 milisaniye tepki süresine, 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğe ve yaklaşık 54,6cm /21,5″ ekran boyutuna sahip bu ultra ince geniş ekranlı model, şık ve zamanı aşan klasik bir tasarıma sahip. Çok sayıda özelliği sayesinde, yenilikçi LEDarka aydınlatmaya sahip bu ekran, son derece iyi görüntü kalitesiyle kullanıcıları etkiliyor.

Güç ve sinyal için tek bir USB girişi

AOC e2251Fwu modeli, güç ve sinyali tek bir USB kablosu yoluyla almasına olanak veren adaptörsüz USB özelliği ile öne çıkıyor. Çok sayıda ekran ya da diz üstü bilgisayarlar, netbook bilgisayarlar ya da tablet PC’ler gibi diğer cihazlar da bu şekilde bağlanabiliyor.

Sadece beş milisaniyelik hızlı tepki süresinin yanında, sırasıyla 1.000:1 ve 200 cd/m²’lik yüksek tipik kontrast ve parlaklık değerleri sayesinde, bu model, film ve oyunlar için mükemmel bir görüntü kalitesi sağlıyor.

Çok yönlü

Bu esnek monitör, ayağı sökülerek anında dijital bir fotoğraf çerçevesine ya da sunum ekranına dönüştürülebiliyor. Asgari düzeydeki ağırlığı e2251Fwu’nun kolayca taşınmasını sağlarken, büyük ekranı ve geniş görüntüleme açıları da birkaç izleyicinin birden mükemmel bir görüntü elde etmesine olanak tanıyor. Bu model, tatil resimlerinizi arkadaşlarınıza göstermek ya da bir film izlemek için kahve masasının üzerine yerleştirilebiliyor. Ayrıca sunum yapacağınız zaman kolayca bir müşteri toplantısına götürülebiliyor.

[Resim: 29cqsuv.jpg]

Çevreye odaklanma: yenilikçi LED teknolojisi

Kaynak verimliliği ve enerji tasarrufu, AOC’de büyük öneme sahiptir. Elektrik tasarrufu sağlayan (bu model, çoğu CCFL panelden %50’nin üzerinde daha az enerji harcamaktadır) LED arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, ENERGY STAR ve EPEAT gibi mevcut çevresel standartlar karşılanmaktadır. Üstelik, monitörler hiç cıva kullanılmadan üretilmektedir.

e2251Fwu modeli Ağustos 2011’in sonunda piyasaya sunulacaktır. Perakende fiyatları henüz belirlenmemiştir.


-
Bul
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi