bbp baskanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunduğu helikopterin enkazına ulasıldı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.15/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bbp baskanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunduğu helikopterin enkazına ulasıldı
#1

Enkaza ulaşıldı
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 5 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı.Habere göre, enkaza ilk ulaşan köy sakinleri, helikopterde bulunan herkesin ölü olduğunu bildirildi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.

Helikopterin enkazının Sisne ile Elmadağ arasında Şahinkaya bölgesinde olduğu belirtiliyor. Alınan bilgiye göre enkaz, Kurucaova'nın 4 kilometre kuzeydoğusunda bulundu. Ekipler de o bölgeye yönlendirildi

Bakan Atalay, "Sizlere arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verecektim. Ancak ani bir gelişme oldu. Bu nedenle bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi" dedi. Bakan Atalay, enkazdakilerin sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine, ''Enkazın bulunma bilgisi çok yeni. Bu konuda şu anda birşey söyleyemiyorum'' yanıtını verdi. Atalay ve beraberindekiler, daha sonra enkazın bulunduğu bölgeye doğru gitmek üzere Göksun Kaymakamlığından ayrıldı.

Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AKP'li belediye başkanı tutuklandı asi cafe 0 1.527 25-01-2009, Saat: 12:42
Son Yorum: asi cafe
  AKP'li Buca Belediye Başkanı gözaltında asi cafe 0 1.688 20-01-2009, Saat: 11:58
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi