sevgilinizi tanıyormusunuz

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.44/5 - 18 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgilinizi tanıyormusunuz
#1
Oku 

Sevgilinizin bir anda sizi terk edip gitmesini garantileyemeyiz ama bu ihtimali daha aza indirmek için size birkaç tüyo verebiliriz. Erkeklerin nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını bilirseniz, onların sizden çabuk sıkılmalarını da önlemiş olursunuz. Her erkek farklıdır ama her erkeğin ortak birkaç noktası vardır. İşte bu sayfada erkeklerin ortak olmazsa olmazlarını bulacaksınız. Uzmanların yorumlarıyla erkeklerin hata olarak gördükleri 5 özellik aşağıda!

1. Erkekler konuşmayı sevmez

Biraz suskun olan erkek sevgilinin sürekli üzerine gidip, ısrarla, her şeyin yolunda olup olmadığını sormak ters tepkiye yol açıyor. Uzmanlar, erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine ve tek başlarına da çok mutlu olabildiğine dikkat çekiyor.

2. Hesabı devamlı ona ödetmeyin

Erkeklerin genellikle cömert davranmayı sevdiğini ifade eden uzmanlar, ‘Ama bırakın, içlerinden gelerek bunu yapsınlar. Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler’ diyor.

3. Duygularınıza hakim olun

Partneriniz sizden taş gibi duygusuz olmanız beklenmiyor, yeter ki tartışmalar sırasında duygularınıza hakim olup bir yetişkin gibi konuşun. Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemez.

4. Arkasından konuşmayın

Arkadaşlarınıza anlattığınız şeyler konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Siz unutabilirsiniz veya affedebilirsiniz ama arkadaşlarınız size yapılan haksızlıkları kolay unutmazlar. Anlattıklarınız olumsuz olmasa da, sevgilinizle ilgili olan bütün sırlarınızı ortaya dökmekten kaçınmalısınız. Bazı olaylar yalnız sizin aranızda kalmalı.

5. Fazla ileri gitmeyin

Erkekler duygularını kadınlar kadar kolay gösteremez. Fazla ileri gidip gitmediğinizi anlamak için önce bir deneyin. Elini tutun veya omzuna elinizi koyun ve nasıl bir tepki vereceğini görün. Eğer fazla yakınlıktan rahatsızlık duymuyorsa, sorun yok. Ama hareketlerinize karşı çekingen davranıyorsa, onu fazla zorlamayın.
tuhaf olay ;

beni üzen sen, teselli veren sen
kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ?
kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur
ne benle mutlu olur
ne bensiz huzuru bulur13
Bul
Cevapla
#2

afferım kızlar akıllanmaya basladı da 13
Cevapla
#3

Aslında buna eklenecek çok madde var.Rol yapmayın! Ailenize ve arkadaşlarına nasılsaniz öyle olun.Yalan söylemeyin net olun..!Karşılıklı güvene çok önem verin.Kaybetme korkusu ve kaybettirme korkusu yaratmayin. vs vs...
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi