YENİLEME CALISMALARIMIZ SÜRMEKTE BU DÖNEMDE BAZI AKSAKLIKLAR OLABİLİR KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLARI BİZE BURDAN BİLDİRMENİZİ RİCA EDİYORUZ
ANKARA'DAKİ TOPLAM GÖZALTI SAYISININ 7 OLDUĞU AÇIKLANDI
|
|
|
01-07-2008, 8:30
|
|||
|
|||
|
ANKARA'DAKİ TOPLAM GÖZALTI SAYISININ 7 OLDUĞU AÇIKLANDI İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla Ergenekon operasyonu çerçevesinde Ankara’da gözaltına alınanların sayısı 7‘e çıktı. Operasyon kapsamında, emekli Orgeneral Hurşit Tolon, emekli Orgeneral Şener Eruygur, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ile ATO Başkanı Sinan Ayugün Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde bulunuyor. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tolon, Eruygur, Balbay ile Aygün İstanbul’a götürülecek.
|
|||
|
01-07-2008, 9:16
|
|||
|
|||
|
Cvp: ANKARA'DAKİ TOPLAM GÖZALTI SAYISININ 7 OLDUĞU AÇIKLANDI
ergenekon mu suc orgutumu belli değil Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür , güzel düşünen güzel İŞ YAPAR
|
|||
|
01-07-2008, 9:19
|
|||
|
|||
|
neden bu argenekon gözaltıları hep kritik acıklamaların yapılacağı günlerde oluyor ve nedir bu ergenekon cetesi halkı bi aydınlatsınlar bakalım aylardır göz altı gözaltı içerdekiler yatıyor sebeb belli değil canı sıkılınca ergenekondan aldım içeri diyor diyorda bunu diyen kim
|
|||
|
01-07-2008, 9:21
(En son düzenleme: 01-07-2008 9:21 civanpercemi.)
|
|||
|
|||
|
Başsavcı Ergin: "Gözaltılardan haberim yok" İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Ergin, “Gözaltılardan haberim yok. Başsavcılığın talimatı ile gözaltılar yapıldı deniyor. Benim bilgim yok” dedi. ANKA’ya konuşan Ergin, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimlerle ilgili kendisinin herhangi bir talimatı olmadığını vurgulayarak, “Geniş Yetkili Ağır Ceza’nın kontrolünde yapılıyor. Bana bilgi verilmesi gerekirdi. Bunu ayrıca araştıracağım” diye konuştu. Ergin, kuvvet komutanlığından emekliye ayrılmış, sivil toplum örgütü temsilcisi ve bir gazetenin Ankara temsilcisinin gözaltına alınmadan önce kendisine de bilgi verilmiş olmasının gerektiğini, bu bilginin kendisine neden verilmediğini de araştıracağını kaydetti. ANKA İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk) |
|||
|
01-07-2008, 22:00
|
|||
|
|||
|
halka bu konuda hiçbir aydınlatıcı ve de cesurca bir açıklama yapmıyacaklar bana göre,sadece seyredeceğiz....
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[Resim: sperteklifhh3.gif]](http://img453.imageshack.us/img453/1756/sperteklifhh3.gif)

![[Resim: titanic9npsu2lp8ih6.gif]](http://img241.imageshack.us/img241/1754/titanic9npsu2lp8ih6.gif)