Mesajlarda Konu Başlıklarında
Kullanıcı Adı:  
Şifre:     
Kayıt Olabilmek İçin Kutucukların İşaretini Kaldırmayın
Hızlı Kayıt Ol
Kullanıcı Adı Email Email Tekrar

bende varımmm

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (4): « İlk [1] 2 3 4 Sonraki > En Son »
bende varımmm ( 855 Görüntülenme ve 18 Cevap )
09-05-2007 13:10 bende varımmm
kıyısız deniz
sitenin sözlü kızı
**

Konular: 94
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 12

Meslek:
Ruh Halim: Mutlu

Yas: 25
bende varımmm

evet bende varımm.... ben kimmiyim. adım Elif 1983 Sakarya doğumluyumm.(aslında zonguldak ereğlide doğmuşum ama kimlikte sakarya yazıyo14)
burcum boğa. tipik boğa bayanı özlelikklerine sahibim.(merak edenler varsa araştırsın uzun yazaman şimdidil) ilk orta ve lise istanbulda bitti. çocuk gelişimi yani ana okulu öğretmenliği bölümü mezunuyumm.şuanda özel eğitim alanında zihinsel engelli öğretmenliği yapıyorum. çocuklar ve onlarım masum halleri en vazgeçilmezimdir.
2002 yılında izmite yerleştik. ama ben bu şehri sevmedimmmmm7
hayattan keyif almayı bilirim . ağlamayı gülmeyi hayatımdan eksik etmem. yanlızlığı severim biraz. saatlerce deniz kenarında oturup bi başıma kitap okuduğum zamanlar çoktur. Denize sevdalıyımdır. Tüm yorgunluğumu stresimi ve mutsuzlukları aynı zamanda en büyük mutluluklarımı onla paylaşırım.
müzik dinelmeyi, şiir yazmayı ve okumayı çok severim. her duygumu sınırsız yaşarım mutluysamda hüzünlüysemde aşıksamda delirdiysemde. izmitte pek arkadaşım yoktur. o yüzden genelde boş zamanlarımı evde geçiririm. evde deilsem ya deniz kenarında yada sinemadayımsdır. en son mutluluk filmine gittim pek iyi deildi ama fenada deildi.şuaralar örgüye merak sardım örgü örüyorum14)
ama bi itiraf bu konuda iyi sayılmam.
sakarımdır ve en çok kendi sakarlıklarıma kendim gülerim. hayatımda çok büyük mutluluklar ve tarif edeilmez acılar var ama hep içimdedirler. saklı kentimde genelde kendim yaşarım. insanlarla kolay dialog kurarım ama çok zor güvenirim. kendimi çok sever ve beğenirim ama kesinlikle ukala deilim. acaba neyi yazmayı unuttum diye baktım ama neyse ben aklıma geldikce yazarım yineee
he buarada haksızlığa dayanamam bi anda köpürüveririm ama acayipte yufka yürekliyim. an kötü huyum biraz inatcı oluşum ama hata bende deil hala beni ikna edebilecek yapıya ve özgüvene sahip biri çıkmadı karşımaa
bu kadar yeter siz benden sıkılmadan ammada karmaşık bi yapısın demeden anlatmayı bırakayım.
yorumlarınızı beklerimm....(olumlu yada olumsuzz hiç fark etmezz)

ÖLÜMSÜZ AŞKLAR VARDA, ÖLMEYEN AŞIK VARMI? GÜVENME GENÇLİĞİNE ÖLEN HEP İHTİYARMI?
09-05-2007 13:10
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
09-05-2007 19:12 Cvp: bende varımmm
heredot81
Nescafe
**

Konular: 10
Karma Puanı: 9

Meslek:
Ruh Halim: Cilgin

Yas: 27
Cvp: bende varımmm

Güzeldi kıyısız deniz. Teşekkür ederim.
Hayatı sevinci ve acısıyla tam anlamıyla yaşaman, yaşamı sevmenle alakalı bence. Sakar olman kötü . Evde kalcan sen galiba 14
En çok boğa burcu olmana şaşırdım. 14 Pek anlaşamam da . Ama senle anlaşıyoz be Elif...
Hoşçakal, hoşçagel...

Bu beden alıştı buz gibi yataklara, yalnız sabahlara. Olsanda yanar bu yürek olmasanda. Ama keşke olsanda yansa !  

msn : heredot_abi@hotmail.com
09-05-2007 19:12
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
09-05-2007 19:17 Cvp: bende varımmm
kıyısız deniz
sitenin sözlü kızı
**

Meslek:

teşekkürler barışcım ama evde kalıcan kısmını yazmasan daha bi mutlu olurdummmm daha olmadı sitecek el ele verir bulursunuz bana birini olmasmı14)

ÖLÜMSÜZ AŞKLAR VARDA, ÖLMEYEN AŞIK VARMI? GÜVENME GENÇLİĞİNE ÖLEN HEP İHTİYARMI?
09-05-2007 19:17
09-05-2007 19:23 Cvp: bende varımmm
heredot81
Nescafe
**

Konular: 10
Karma Puanı: 9

Meslek:
Ruh Halim: Cilgin

Yas: 27

O kadar akıllı, o kadar tatlı, o kadar hayat dolusun ki biri mutlaka seni bulacaktır....

Bu beden alıştı buz gibi yataklara, yalnız sabahlara. Olsanda yanar bu yürek olmasanda. Ama keşke olsanda yansa !  

msn : heredot_abi@hotmail.com
09-05-2007 19:23
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
09-05-2007 19:26 Cvp: bende varımmm
kıyısız deniz
sitenin sözlü kızı
**

Meslek:

hala umudum var benimdee
beyaz atlı prensimi beklemedeyimdil

09-05-2007 19:26
Sayfa (4): « İlk [1] 2 3 4 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder