Hepimiz Biriz
bende yazdım : civanpercemi - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: HEPİMİZ BİRİZ HAKKINDA (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HEP%C4%B0M%C4%B0Z-B%C4%B0R%C4%B0Z-HAKKINDA-1)
+--- Forum: GENEL (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-GENEL-437)
+---- Forum: Üye Biyografileri (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-%C3%9Cye-Biyografileri-293)
+---- Konu Başlığı: bende yazdım : civanpercemi (/Konu-bende-yazd%C4%B1m-civanpercemi-10722)

bende yazdım : civanpercemi - civanpercemi - 05-07-2008

Bilen biliyor ya bilmeyenler de öğrensinde seçmen kitlem genişlesin dedim dil
İsmim Aslı. 1Haziran 1983 günü Ankara'da ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmişim. Hoşdere caddesinde büyüdüm 14 Hani Atakule'nin biraz aşağısı... Annem babam çalıştığı için 3 yaşında kreşe verildim. İlk kreşim "Müdür Amca" ikincisi "Kısa Pantolon"du.
Kısa pantolona giderken ilk evlilik teklifini Murat isimli bir çocuktan aldım 13 13 bu kadar erken açılmış bir kısmete rağmen hala bekarım 13
Neyse İlkokula Maltepe Yükselişte başladım. Haftasonları Basketbol kursuna yazdırdı annemler beni ama ilk haftadan sonra hep astım hiç gitmedim. Böylelikle şu anki boyum 152 cm. Burhan abinin dediği gibi ; "baskette oynamamış bücür kalmış gerizekaaalıı... !!" durumu yani...
Neyse 5. sınıfa geldiğimizde Maltepe Yükseliş kapandı ve bizi Söğütözü'ne taşıdılar. En güzel okul yıllarım bu zamana rastlar. Bu arada evimize küçük bir kişi daha katıldı. 1994 yılında kardeşim Arzu (sitedeki adıyla sweet sacrifice) evimize teşrif etti. Ortaokul lise derken... Tabi bu arada kopyalar, kavgalar, okulu asmalar, ...vs pek yerinde duran uslu kızlardan değildim açıkçası... Bir keresinde okulun öğrenci kapılarına artık barikat kuruluyordu çünkü öğlen herkes yemeğe Bahçeliye kaçıyordu. Benim aklıma başka fikirgeldi ve müdüriyetin kapısından çıkalım dedim. Selin arkadaşımla birlikte plan yaptık bodrum kattaki sınıflardan birinin camından bahçeye atladıkki o zaman bahçede köpekler vardı. Neyse kapıya çalıların arkasına saklana saklana geldik ve çıktık. Karşıya geçip taksiye bineceğiz ki önümüzde bir araba durdu camı açtı BABAM...!! siz napıyosunuz. Baba kaçtık yemeğe gitcez. Atlayın eşeksıpaları götüreyim sizi... 13
İlk bara gittiğimde ortason sınıftaydım. O zamanlar bi Küçük Esatta Colesium var bir de Atakulenin içinde Tutties bizim gibi sübileri alan. Neyse gittik kolumuza kaşe felan basılıyo girişte ozamanlar komedi Türk filimleri gibi. Bizim arkadaş var o zaman Ankara Emniyet Müdürünün kızı o götürdü bizi dedi basılırsa korkmayın bişe olmas ben varım. Biz de gittik ne bilelim. Işıklar yandı birinin doğum günü var sanıyoruz. Meğer polis basmış. Bizimkiler tüymüş bi o arada saf gibi iki kız bakınırken kalmışız içerde polisler kapıyı tutmuş kimse çıkamıyo. Kimlikler felan derken. İçerde bir arbede koptu birinde hap varmış heralde kaçmaya çalışınca polisler o tarafa hücum etti ben arkadaşın elinden tuttuğum gibi merdivenlere. Dışarı çıktıkki bizimkiler bizim içerde kaldığımızı anlayınca dışarda öff püüff bekleşiyolar. Tabi bir süre bara gitme işini iki kere düşünmeye başladım. Ama sonra Colesiumun işletmesini bizim arkadaşlar alınca rahatladık 14)))
böyle böyle lise ikinci sınıfa geldik. Buraya kadar okumuşsanız ve sıkılmışsanız devam etmeme izin verin çünkü en baba hikayem geliyor. Okulla yapılan Kapadokya gezisi. Sonunda hepimiz otelden atılıp, Jandarma karakolunda ifade verdik 14 Yükseliş koleji iflas etti ve ben lise 2.sınıftayken bunu bize sölediler, seneye başka okula gideceğiz. Dedikki son senemiz gezi mezi bişiler ayarlıyalım. Neyse Kapadokyaya gidilecek. Tabi gece discoya götürdüler bizi hocalar çekiyo biz çekiyoz. Kimin ne içtiği belli değil milleti zor toparladılar. Otele döndük. Benim oda arkadaşım Selin. O fazla içmedi ama ben hayatımda ilk ve son kez duvarı aşmışım. Son oldu zaten bir daha asla yapmam yani durmayı öğrendim.13 Odaların camları çatıya açılıyomuş . Bizim cama birileri tıklıyo ana bi açarsın bizim çocuklar dama çıkmış ellerinde şarap şişesi gelin diyolar. Selin gelmiyoz felan dediysede beni tutamadı biz damda geziyoz 3.kat ve trilyonuz. düşsek ölecez. Bu arada biri bizi farkedip çığlığı basınca hocalarda dama çıktı bizi kovalar. Yakayı sıyırdık ama belamız bitmemiş. Sabah otele Marmara koleji gelmiş. Bizimle kahvaltı sırasında dalaşınca olan oldu. Bizim çocuklar yemek salonunu texastaki publara çevirdi. Bizde bahçede bize küfreden kızları kıstırdık mı. Otel Jandarmayı çağırdı. Hepimizi otobüslerimize kilitleyip karakola götürdüler. Paçayı ucuz sıyırdık diyebilirim.
Neyse böylede bir anım vardı 13
Lise son sınıfı Anıtkabirin burnu dibinde parayla diploma veren küçük bir özel lisede okuyarak mezun oldum. Yükselişte geçen günlerimi asla unutamam.
Sonra Üniversite geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesinde 4 yılık İşltme bölümünü 6 yılda bitirdim 14 içime sindirmek böyle bişiy heralde.
Şimdilerde evde pineklemece yapıyorum. Kitap okuyorum, ülke siyasetini takip ediyorum. İki yıl önce TBMM'DE staj yapmışlığıım da var. Geleceğin potansiyel vekil ya da bürokratı olarak bakabilirsiniz. Hayatımın bir noktasından sonra herşeyi bir kenara bırakıp bütün kariyerimi siyaset üzerine yoğunlaştırma planlarım var. Neyse işte...Hayvanlar da yine en belirgin ilgi alanımdır. Hayvanlara yeşile zarar veren beni karşısında bulur, ve zerre acıma ya da hak verme huyum yoktur böylelerine karşı... Panter derseniz hafif kalır. Atmaca gibi uçarım adamın tepesine...
Aslında perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanımdır 13 insanlarla kolay iletişim kurarım. Gezmeyi çok severim. Hele denize karşı oturup bi sigara yaktım mı en baba şiirleri , hikayeleri döktürürüm 13 siyasetin yanında yazarlığımla ilgili kariyer planlarım da yine belli bir ekonomik seviyeye geldiğimde yapmak istediğim şeyler arasında yer almakta...
Sitedeki arkadaşlarıma bazen illallah dedirttiğim oluyo kabul ediyorum ama huy diyorum...
Şimdiye kadar yaşadığım hayatın çok küçük bir kesiti bu size sunduğum. Bu arada anlatmadan geçemeyeceğim diğer bir hadise de babamın iki yıl önce akciğer kanserini yenmiş olmasıdır. Tanrıma binlerce kere şükürler olsun ki şu anda sağlıklı ve dimdik başımızda. Çok zor günler yaşadık bu yüzden sağlıkla iilgili cidden hayatımızın ilk amacının sağlık olması gerektiğine inancım tam bu yüzden herşeyden önce sağlıklı olmak ve bunun için uğraşmak gerek. Sağlık gidiyorsa da hemen yapışıp onu bırakmamak gerek. Azmin zaferi olarak babam bugün aramızda. Bize birsürü hayat dersini bir arada vererek yaşama tutunduğu için O'nu ve Annemi tabiki kardeşim Arzu'yu hayattaki herşeyden çok sevdiğimi söyleyerek yazımı noktalıyorum.... Aile herşeydir. ( Bücür ve Bocuk iki muhabbet kuşumu da unutamam yani onlar da aileden..)

Sevgiyle kalın...
aslı ___ 05,07,2008__ ankara

Cvp: bende yazdım : civanpercemi - h_akar - 05-07-2008

Paylastigin icin tesekkurler 14)

Cvp: bende yazdım : civanpercemi - civanpercemi - 05-07-2008

aşk maceralarımı bilahare anlatacağım onlardan 15 bölümlük Türk dizisi olur yane... 13 kafam güzel olduğu bir gün yazarım ... 13

Cvp: bende yazdım : civanpercemi - h_akar - 06-07-2008

beklerizzz13

Cvp: bende yazdım : civanpercemi - Nemesis - 06-07-2008

Çok güzel bi paylaşım ;)