selam ben Emel

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.59/5 - 27 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selam ben Emel

Ben Emel 16 yaşındayım İzmir’de bir Anadolu lisesinde okuyorum sayısal bölümdeyim. Aslında eşit ağırlık bölümünde okumak istiyordum hatta puanım yetmesine rağmen eşit ağırlıkta okuyacağım diye fen lisesine gitmemiştim. Sayısalda okumaktan pek memnun olduğum söylenemez biraz zorunluluktan biraz da öğretmenlerimin derslerinin bu kadar iyi iken eşit ağırlıkta sıkılırsın diye(hangi mantıkla böyle dediler anlamadım ) ısrar etmelerinden dolayı bu bölümde okuyorum. Derslerim iyi ama iyi ve ya kötü olması beni pek ilgilendirmiyor. Yazmak, okumak, müzik dinlemek, insanların sorunlarını dinlemek, yakın arkadaşlarım hayatımda vazgeçemeyeceğim şeyler. Yazmak ve insanlara sorunlarında yardımcı olmak beni mutlu ediyor bu nedenle de psikiyatr olmak istiyorum. Aslında insanlara kendimi tanıtmaktan hoşlanmam. Yeni girdiğim ortamlarda sessiz ve çekingen olurum ve beni tanıdıkça şaşırırlar. Bence eğlenceli oluyor şaşırmaları. Karşımdaki insana değer veriyorsam en ufak sözüne alınabilirim ama değer vermiyorsam söylediği sözlerden dolayı kendimi üzmem.(en azından çalışırım).bazen kırıcı olabiliyorum sonra çok üzülüyorum ama genelde yaptıklarımın telafisi olmuyor olsa da çok uzun zaman alıyor. yavaş yavaş öğreniyorum insanların duygularını ciddiye almayı. Beni iyi tanıyanlar dengesiz olduğumu söylerler ayrıca çatlak, cadı, psikopat, sende ruh yok gibi sözlerde söylerler bunlarla birliktem psikologum, annecim, öğretmenim, melek gibisin de derlerdi zaten bunlardan da dengesiz olduğum anlaşılıyor. Son olarak yazdığım şiirlere ve ya yazılara gelince hiç beni yansıtmıyorlar. Biraz duygusuz biraz da ruhsuz olduğum doğru galiba…
Bul

Son olarak yazdığım şiirlere ve ya yazılara gelince hiç beni yansıtmıyorlar. Biraz duygusuz biraz da ruhsuz olduğum doğru galiba…
ya sen gerçekten şair olacaksın. tüm belirtiler bunu gösteriyor. iyi şairlerin hayatlarına bakarsan adamların hiç şiirlerindeki kişiler olamadıklarını görürsün. mesela makber şiirini bilmiyorum biliyor musun? hamit o şiiri yazarken başka bir kadınla evlenmek üzereymiş galiba. zaten 3 kere evlenmiş. nerde makberdeki sadakat nerde hamit... seni tanımak güzel... yazmaya devam et. bu arada neden derin?

bilmiyordum öğrenmiş oldum=)Ama benim öyle iyi bir şair olcağım falan yok abartmayalım sadece yazmak beni mutlu ediyor.genelde insanlar beni ve duygularımı anlamakta zorlanırlar sonra duygularını belli etmiyorsun derin duyguların var gibi laflar söylerler ondan derin.
Bul

sen bitanesin ve mutlu olacaksın sadece zamana ihtiyacın var biraz daha yaşayıp görmen lazım 14
bide çok seviom kız seni bakmayın böle olduuna aslında kafa dengidir

hakkımdaki düşüncelerin için sağol mimi.mutlu olacağım inşallah biraz daha yaşayıp gördükten sonra.=)
Bul

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  herkese selam bakın bakim ben kimim:D gurkan08 7 7.659 19-09-2007, Saat: 16:21
Son Yorum: paci
  selam ben kaşif karanlıktaki yüz 9 8.887 12-08-2007, Saat: 1:26
Son Yorum: karanlıktaki yüz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi