Bolu - Gölcük

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolu - Gölcük
#1

[Resim: bolu12hg9.jpg]
[Resim: 8283jn9.jpg]

Bolu içinden 15 km’lik asfalt yolla çıkılabilen Gölcük, Abant Gölü’nün doğal yapısını andırıyor. Ama Abant’tan daha küçük. Denizden yüksekliği ise 950 metre.
Çevresi sık çam ormanıyla kaplı Gölcük, hafta sonlarında çok kalabalık oluyor. Ankara’dan, İstanbul’dan günübirlik gelinebilir. Sabah erken yola çıkıp 2.5 saatte Gölcük’e ulaşmak mümkün.

Göl çevresinde konaklama tesisi bulunmuyor. Yanınızda getirdiğiniz yiyeceklerle piknik yapabilirsiniz. Yeteri kadar piknik masası bulunuyor. Ya da dilerseniz göl manzaralı kır gazinosunda oturabilirsiniz. Et mangal yapabilir, kiremitte alabalık yiyebilirsiniz. Gezi’nin fotoğraf editörü ve yazarı Haluk Özözlü "Gölcük Kebabı"nı tavsiye ediyor. Lokanta işletmecileri, isteyene mangal, kiloyla et ve çiğ balık servisi de yapıyor.
Göl çevresini çepe çevre dolaşan patika yolda yürümelisiniz. Kayık kiralayıp dolaşabilirsiniz. Keyifli ve dinlendirici bir gün geçireceğinizden hiç kuşkunuz olmasın.

Harika bir yer arkadaşlar..Havası,doğası,her mevsim saf güzelliklerini cömertçe sergilemesiyle nadir bir yer....
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla
#2

ben burayı görmek istiyom valla
Cevapla
#3

İşte doğanın insana sunduğu en güzel yerlerden biri.Gölün üstündeki nilüferleri seyretmeye doyum olmaz.Ya ben buraya bayılıyorum.İnsanın huzur bulduğu muhteşem bir yer.Arkadaşlar kesinlikle burayı gezin.
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul
Cevapla
#4

Okul yıllarımda okadar çok gittik ki yaww yeter gitmeyelim gölcüğe demeye başlamıştık. Piknik masalarını ezberlemiştik diyebilirim.13 Bunun yanında şimdilerde uzak bir rüyanın kartpostallarında kalmış bir güzellik benim için. Uzun zamandır gidemedim ya çağırıyo beni fotoğraflarından 13 Geleceğim canım en kısa zamanda 13 patikalarında yürümeyi özledim çok...


[Resim: bolugolcuk1kp7.jpg]

düğünümü burda yapacam yaa çok istiyorum 13 ilkbaharda papatyaların içinde 13

[Resim: yeiled4.jpg]

[Resim: sislijp4.jpg]

[Resim: kar2fs8.jpg]

[Resim: seryedsc04525xy8.jpg]

[Resim: bolugolcuk5eo7yz9.jpg]
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla
#5

hayat buralar da....14
Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür , güzel düşünen güzel İŞ YAPAR


[Resim: titanic9npsu2lp8ih6.gif]
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bolu - Yedigöller civanpercemi 3 2.844 21-03-2007, Saat: 0:33
Son Yorum: civanpercemi

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi