Oktay Vural'dan yeni iddia

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.81/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oktay Vural'dan yeni iddia
#1

"PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Cemil Bayık da seçmen listesinde"
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticilerinden Cemil Bayık’ın da seçmen olarak seçim kütüğüne yazıldığını iddia etti.
Bayık’ın Elazığ’ın Keban İlçesi Aşağıçakmak Köyü’nde seçmen olarak kaydedildiğini belirten Vural “Burada siyasi bir bit yeniği var, siyasi bir müdahale var. Niye savunuyorsun ey Sayın Bakan? Bu konuda PKK ile bir anlaşma mı var? Doğrusu merak ediyoruz, pazarlıklar mı yapılıyor? 'Bizi seçmen yazın, biz de sizi seçelim mi?' diyorlar acaba. Muhtemelen böyle bir pazarlık olabilir."diye konuştu. Vural, Kılıçdaroğlu-Gökçek tartışmasını ise demokrasi açısından üslup bozukluğu olan bir tartışma olarak nitelendirdi.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Meclis’te düzenlediği basın toplantısında dağdaki PKK’lıların da seçmen yazıldığı iddiasına bir yenisini ekledi. Vural, terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yönetiminde olan Cemil Bayık’ın da Elazığ’ın Keban İlçesi Aşağıçakmak Köyü’nde seçmen yazıldığı iddiasında bulundu. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in dünkü açıklamalarına tepki gösteren Vural TÜİK’e “Buradan hodri meydan diyorum. Masa başında oluşturup ulaşamadığınız seçmenlerin bilgilerini imha etmeyin YSK’ya verin” diye seslendi. Seçmen kütüklerinin bilerek yanlış oluşturulduğunu iddia eden ve bunu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunulması gerektiğini dile getiren Vural, şunları söyledi:
“Organize bir suç şebekesiyle karşı karşıyayız. Organize bir şebeke vardır. Kanun uygulanmalıdır. Seçmen kütüğünün yanlış oluşmasına sebebiyet verenler hakkında kanuni işlem yapılmalı. YSK suç duyurusunda bulunmalıdır. AKP'nin bu konuya sahip çıkmasını da çok yadırgıyorum. Hukuka aykırı olan bir kimsenin seçmen yazılmasını neden savunuyorlar. Burada siyasi bir bit yeniği var, siyasi bir müdahale var. Niye savunuyorsun ey Sayın Bakan? Bu konuda PKK ile bir anlaşma mı var? Doğrusu merak ediyoruz, pazarlıklar mı yapılıyor? 'Bizi seçmen yazın, biz de sizi seçelim' mi diyorlar acaba. Muhtemelen böyle bir pazarlık olabilir"
Bayık’ın terör örgütü PKK’nın iki numaralı ismi olduğunu belirten Vural, Cemil Bayık’la ilgili seçmen kaydını içeren belgeyi de gazetecilere dağıttı. Buna göre, Bayık, Elazığ’ın Keban İlçesi Aşağıçakmak Köyü 37 numarada ikamet ediyor.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi