Türkiye'nin ilk küpü

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.79/5 - 19 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye'nin ilk küpü
#1

Türkiye'nin ilk kübik otomobili Materia'ya otomobil severler daha uygun fiyata sahip olacaklar
[Resim: mansetic120518mr2.jpg]
Türkiye’ye geldiği ilk günden bu yana tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye’nin ilk kübik otomobili Materia’ya otomobil severler şimdi daha uygun fiyatla sahip olabilecekler.

Daihatsu Türkiye, trafikte dikkatleri üzerine çekmek ve otomobilinin kişiliğini yansıtmasını isteyenler için Materia’nın Silver modelinin fiyatını 30 bin TL’den 26.250 TL’ye indirdi. Bu fiyatıyla Daihatsu Materia, kullanıcıları tarafından, kendisi için yapılmış “uygun fiyatlı gösterişli otomobil” tanımlamasını haklı çıkartıyor.

Tasarımıyla, donanım özellikleriyle ve fiyatıyla benzersiz olan Daihatsu Materia, Haziran 2007 yılından bu yana otomotiv basınında ve otomobil severlerin otomobiller ile ilgili yaptıkları paylaşımlarda yer alan yorumlar ve betimlemelerde de benzersiz bir yere sahip. Kübik dış dizaynı, akıllı ve fonsiyonel iç tasarımı sayesinde övgüye layık yorumlar alan Materia, genel olarak hayatında farklılık arayanların otomobili olarak yorumlanıyor.
İşte Materia için yapılmış güzel ve bir o kadar enterasan betimlemelerden bazıları; karizmatik, mini limuzin, yürüyen küp, içi dışından büyük alışılmadık bir otomobil, Japon Hot Rod’ı, küp şeker, geçmişe dönüş, nostaljik, akıl küpü....
Daihatsu Materia, ingilizce “Material” kelimesinden gelmektedir. Araç – gereç anlamına gelen bu kelime Materia’nın, kullanıcının kişiliği ve yaşam tarzı ile bağdaştırdığı, vazgeçemediği bir araç olduğunu vurgulamaktadır.
Materia’ya olan hayranlık sadece farklı tasarımından değil yüksek donanım seviyesinden de kaynaklanmaktadır. Silver adı verilen baz versiyonunda EBD destekli ABS, 4 hava yastığı, yolcu hava yastığı iptali, radyo-CD-MP3 çalar, 6 hoparlör, uzaktan kumandalı merkezi kilit, klima, elektrikli ön-arka camlar, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, gövde rengi elektrikli yan aynalar, tamamen katlanabilen ön-arka koltuklar standart olarak sunulurken, biraz daha farklılık arayanlar için Gold versiyonunda bu donanımlara ilave olarak ön sis farları, 15” aluminyum jant, göstergeli park sensörü ve aydınlatmalı kapı kolları ile aydınlatmalı ön hoparlörler bulunuyor.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  "Türkiye kimseye baskı yapmaz" asi cafe 0 1.187 12-02-2009, Saat: 15:14
Son Yorum: asi cafe
  Türkiye'de yükseliyor, Almanya'da düşüyor asi cafe 0 1.475 11-01-2009, Saat: 16:48
Son Yorum: asi cafe
  Türkiye'yi sarsan gözaltılar! gamze33 3 2.073 22-03-2008, Saat: 0:18
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi