Hillary Clinton'dan Monica şakası

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.19/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hillary Clinton'dan Monica şakası
#1

Yemin töreninde eşi Bill Clinton'a ettiği teşekkür izleyenleri kahkahaya boğdu
ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, yemin töreninde, Monica Lewinsky olayına atıfta bulunarak, eşi eski ABD Başkanı Bill Clinton'a ''kendisine yaşattığı bütün deneyimlerden dolayı'' teşekkür edince, salondakiler kahkahayı patlattı.
Birçok diplomat ve siyasi yetkilinin yanı sıra eşi Bill Clinton, annesi ve kızı Chelsea'nin hazır bulunduğu törende eski ''First Lady'' Hillary Clinton, şakacı bir tonla ''kendisine her türden deneyimlerle dolu bir yaşam için müteşekkirim'' deyince, salonda bulunanlar gülmekten kendini alamadı. Yeni Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, daha ciddi bir tonla konuşmasına devam etti ve ''olağanüstü zengin bir yaşamdan'' dolayı da eşine teşekkürlerini ifade etti.
Genç stajyer Monica Lewinsky ile ilişkisi, 1993'ten 2001'e kadar başkanlık yapan Bill Clinton'ın azline yönelik süreci başlatmış, ancak Clinton azledilmemişti.
bu arada, Hillary Clinton'a birkaç ay önce rakip olduğu Başkan Yardımcısı Joe Biden yemin ettirdi. Bayan Clinton, ''ikimiz de bugün burada birlikte olacağımızı ve şu an yapmakta olduğumu şeyi yapacağımızı düşünmemiştik. Yaşamın bazen böyle hoş çıkışları oluyor'' ifadesini kullandı.
Törende, aralarından Henry Kissinger, Madeleine Albright'ın yer aldığı bazı eski dışişleri bakanları da hazır bulundu.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Clinton'dan dış politika ipuçları asi cafe 0 1.041 14-02-2009, Saat: 11:09
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi