"Hani dini siyasete alet etmeyecektiniz?"

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.95/5 - 22 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Hani dini siyasete alet etmeyecektiniz?"
#1

Erdoğan İl Başkanları Toplantısı'nda CHP'ye yüklendi.
Başbakan Tayyip Erdoğan, Ankara'da, partisinin “49. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda konutu. Konuşmasında ise CHP'ye yüklendi...
"Biz iktidar sarhoşu değiliz! Biz bu işi çoktan geçtik. Biz çizdiğimiz programlara göre gidiyoruz. Benim başlıklarımı alıp halka yutturmaya çalışıyorlar. Mahalle konaklarında oda vereceğiz diyorlar. Diyanet İşleri bu işlerle ilgileniyor. Hem siz hani dini siyasete alet etmeyecektiniz? Semt konaklarında Kur'an Kursu diye birşey yoktur. Kimse kimseyi kalkıp da ucuz siyasetlere alet etmesin.
Diyanet İşleri Başkanlığı bu görevin gereğini yerine getirmektedir. Kimse kimseyi Belediyenin asli görevleri bellidir. Bunlar yol, su, hizmettir." dedi.
İllerimizin eksiklerini tespit ettik. Çözüm için projeler geliştiriyoruz. Bizim belediyecili anlayışımızda milleti aldatarak oy istenmez. Bizim projelerimiz var. Lafla çağdaş ülke olunmaz, lafla muasır medeniyet olunmaz Atatürk bu lafı söylediğinden beri gelen iktidarlar neler yaptılar biz 6 yılda neler yaptık? Karadeniz farklı ele alındı, Akdeniz farklı ele alındı. Biz Batı'yla Doğu arasındaki dengesizliği gidermeye çalışıyoruz. Kültürde, turizmde, eğitimde, sağlıkta, adalette, tarımda farklı yapılanma bu dönemde olmaya başladı.
Biz her seçimde artarak çoğalarak çıktık. Türkiye'nin dönüşümünü tamamlamak için son bir fırsat daha istiyoruz milletimizden. Yılların tahribatını tamir ediyoruz. Bunların köy mezra diye derdi yoktu. Bunların ulaşmadığı yerlere ulaştık. BELDES ve KÖYDES'i öğrettik. Bunlar daha çok şey öğrenecek. Sorun adres bilmezler. Türkiye bunların dar ve sığ kalıbına sığmaz. Biz bu gidişe dur diyen bir anlayışız."
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla
#2

başbakan haklı(bir konuda14) )chp başkalarını eleştirirken malesef oy kaygısı ile aynı hataya düştü ve hiç yakıştıramadım,çarşaf açılımından sonra ikinci bir fiyasko bana göre,umarım kendini toparlar ve çizgisine geri döner,dönmezse hem chp,hem ülke kaybeder...
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hani Şu Hüseyin Üzmez Meselesi... civanpercemi 0 1.469 09-05-2008, Saat: 16:47
Son Yorum: civanpercemi

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi