11-07-2011, Saat: 14:53
(Son Düzenleme: 11-07-2011, Saat: 14:57, Düzenleyen: arachnanthe.)
MALZEMELER
500 gram büyük boy mantar
1/4 kangal sucuk
1 adet domates
2 adet yeşilbiber
1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
tereyağ, tuz, karabiber
YAPILIŞI
Mantarlar yıkanır, sapları çıkartılır, kararmasınlar diye limon sürülür, yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
Domateslerin kabukları soyulur çok küçük doğranır, biberler ve sucuklarda çok küçük doğranır.
Tuz, karabiber ilave edilir , harmanlanır mantarların içlerine doldurulur üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri konulur, kaşar peynirlerinin üzerlerine 1 er çay kaşığı tereyağ ilave edilip 160 derecede ısıtılmış fırına konulur, hafif kızardımı çıkartılıp sıcak servis yapılır