Doğadan Gelen Çığlığa Kulak Verelim

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.61/5 - 18 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğadan Gelen Çığlığa Kulak Verelim
#1

Ormanlarımızı,eşsiz hayvanların yaşam alanlarını,akciğerlerimizi işgal etmeye,yok etmeye devam ettikçe onlardan geriye çocuklarımıza fotoğraflardan ve peluş oyuncaklardan başka birşey kalmayacak....Çinliler yok ettikleri bir orman örtüsünün kabahatini gizlemek istercesine çıplak bir dağı yeşile boyadılar. Ruhsuz,plastik,çiğ bir yeşile.
Ankara'da Atatürk Bulvarında inşaat var herkesin bildiği gibi ,altgeçidin duvarlarına kuğu resimleri çiziyorlar.Kimbilir kuğuluparkta gözü olanlar gün gelip Kuğuları oradan kovmaya cesaret ederlerse şimdikten günahlarını bastırmak adına ruhsuz resimler çiziyorlar heryere. Türkiye'nin hemen Kyoto Protokolünü imzalaması gerekiyor arkadaşlar.İnternet üzerinden bir sitede imza açılmış sitenin ismini vermemem gerekiyor galiba bu konuda bilgim olmadığı için adminim beni uyarsın. Ayrıca Amerika klon hayvanların üretilip gıda sektörlerinde kullanılmasına izin verdi. Malum bazı fast food tarzı yerleri lütfen sizden ricam yemek yemek için kullanmayın.Onlar hayvan,canlı,,tıpkı bizim gibi ve bu bir vahşet arkadaşlar. İzlemeyenleriniz vardır mutlaka. Bu bahsettiğim firmalardan bir tanesinin kesimhanesinde çekilmiş görüntüler internette yayınlandı,tavukları duvarlara fırlatarak öldürdükleri sahneler ki pek çok insanın izleyebileceği türden değildiler,gerçekten kanını donduran cinstendi. Lütfen bu konularda duyarlı olalım arkadaşlar. Anlamak mümkün değil Ankara'da bir seri katil dolaşıyor heryıl bir yerdeki köpeklere takıyor kafayı ve birgün bakıyorsunuz sokaktaki bütün köpekler zehirlenmiş. Ve yakalanamıyor.hoş yakalansa da değişen birşey olmayacak.
Çocuklarımızı doğayla ,diğer canlılarla barışık sevgiyle büyütelim neolur.Yoksa bu dünyada bizden başka canlı kalmayacak.
Suyunuzu hiç bitmeyecekmiş gibi harcamayın.Dünyanın kaynakları hızla tükeniyor. Kağıt israfınızı en aza indirgeyin ve geri dönüşümünü sağlayın.Plastik yerine camı tercih edin.Hem plastik petrol ürünüdür ve ülke olarak petrolde dışa bağımlıyız bunu gözönüne alın, hemde cam binlerce yıl tekrar tekrar kullanılabilir ve içerisine konulan maddeyle kimyasal bir teması olmadığı için besinlerinize zarar vermez,sağlıklıdır. Kozmetik ürünleri kullanımınızı en aza indirin,doğal sabunları tercih edin,doğal güzelliğinizi tercih edin.Hem cildinize hem doğaya zarar veren ürünlere servet ödemeyin. Deri,kürk yerine pamuklu giyisiler giyin.Hayvanların vahşice derilerinin yüzülmesini izlemeye belki kimse dayanamaz ama tenine değmesinden nedense rahatsız olmaz. Siz rahatsız olun.
Ve son olarak lütfen ama lütfen sigara içmeyin.İçenlere bırakmaları için elinizden geleni yapın. Milyar dolarlık şirketler paralarınapara katarken siz onları zenginleştirerek sağlığınızdan olmayın.
Sağlık ve Güzel günler dileklerimle..
A.E.
http://www.kyotoyuimzala.com/
http://www.hayvanozgurlesmesi.org/index2.html
Not: Bu siteler kesinlikle üyelik istemiyor ve reklam script barındırmıyor.Teşekkürler
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi