Dolmuş soförü ve winzip arasındaki benzerlik

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.47/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolmuş soförü ve winzip arasındaki benzerlik
#1
Icon7 

1-ikisinin de sıkıştırma konusunda inanılmaz yetenekleri vardır.özellikle dolmuş şöförü bu konu da çok ustadir."abi tamam artık,bu araba başka yolcu almaz.ben şöyle sırtımı kapıya dayayıp rahatça gidiyim"demeye kalmadan,dolmuş şöförünün o sihirli sözcüğü eşliğinde kapıdan içeri beş adet yolcunun girdiğini görürsünüz.aynı şekilde de winzip'in de inanılmaz sürprizleri vardır sizlere...

2-iyi sıkıştırılmış bir programın sıkıştırılması ve daha sonra açılması zaman alır.minibüsünü iyi sıkıştırmış bir minibüs şöförü de ağır ağır gider motorun çekişi yüzünden.

3-ikisi de fazla yoğun çalıştığında sistemde çökmeye sebep olurlar.tek fark çökme belirtileridir; winzip mavi ekran çıkartır, dolmuş şoförü "çökünlaçökünçökün polis var" mesajı verir.

4-ikisi de gösterişe meraklıdır..

5-ikisinin de uninstall olmama hakları vardır.zira winzipsiz bir bilgisayar ve şöförsüz bir dolmuş düşünülemez yani.

6-ikisi de lambalarla mesaj verir. winzip'le bir dosyayi unzip ederken islem boyunca altta kirmizi bir ışıkk yanar, işlem bittiğinde ışık yeşile döner.
yolculardan biri veya birkaçı kendini unzip edip dolmuştan inmek isterse, düğmeye basarak inecek var lambasını yakarlar, bunu böylece şöför beye bildirirler.

7-nasıl size herşeyi adım adım soran winzip wizard varsa 'göztepe'den önce inecek var mı?' diyip e-5'e kaçan fantastik dolmuş şöförleri de vardır.

8-ikisi de rar'ı tanımaz..

9-ikisinin de hem sıkıştırma hem a.ığa çıkarma yetenekleri vardır..
örneğin muazzam sayıda insanı gayet başarılı bir şekilde minibüse sıkıştırabilirler
açığa çıkarma olarak ise levye, demir, kriko gibi yaralayıcı aletleri görünmeyen alanlardan çıkarma becerileri örnek olarak verilebilir

10-kavramsal ve islevsel hafif bir "sıkıştırma" benzerliği dışında benzerlik barındırmayacak bir kumedir, zira öncelikle şöförler en asil duyguların insanlarıdır ve onlari winziple karşılastırmak bırakın onları beni bile ziyadesiyle hüsrana uğratmaktadır.kişisel tecrübemle bir dolmuş şöförünün bildiimiz magirus dolmuşa 14'u oturur, 19'u ayakta durur vaziyette ben dahil 33 kisiyi doldurmuş olduğunu bilmekteyimdir. bu insanların yaşamlarını sağlıklı sürdürebilmeleri için etraflarında olmasi gereken boşluk miktari 33 kişiyle ve bunların bir kisminin çantalarıyla doldurulmuş bir minibüste sahip olduklarının yaklaşık olarak 8 katıdır. bu da gösteriyor ki, bir dolmuş şöförü yaklaşık olarak ((1-1/8)*100=87.5) %87.5 oranında sıkıştırma yapmaktadır ki bu performansı winzip, text dosyaları üzerinde bile gösterememektir. neymiş? bir daha dolmuş şöförü ile winzip karşılaştırılmamalıymış, dolmuş şöförünün her dalda her koşulda winzipi ezeceği bilinmeliymiş
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  einstein ve şoförü nefemis 3 1.863 17-05-2009, Saat: 10:45
Son Yorum: BirolAkDAS
  kadınlar ve üniversite sınavı arasındakı farklar mustafa 0 1.645 18-09-2008, Saat: 4:08
Son Yorum: mustafa
  coşkunla nuri alço arasındaki farklar mustafa 0 1.322 29-01-2008, Saat: 5:39
Son Yorum: mustafa
  dolmuş diyalogları derin 0 2.012 03-06-2007, Saat: 16:26
Son Yorum: derin
M08 Seytan ile Satanist arasındaki muhabbet +18 -mimi- 1 2.551 02-06-2007, Saat: 1:24
Son Yorum: mustafa

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi