Provokasyonlara Dikkat!!!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.25/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Provokasyonlara Dikkat!!!
#1

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum lütfen dikkat buyurunuz. Hükümetin, muhalefetin, askerin sürekli halkı uyarıp sakinliğe çağırması boşa değildir. Türkiyenin heryerinde eylem yapanlara yönelik provakasyonlar yürütülüyor. Medya bunları kin ve düşmanlığı körüklemek için kullanıyor. Şöyle ki;
1. Pek çok yerde amaçları PKK'nın propagandası olan insanlar Türk bayraklarıyla alanlara gelip masum insanları sebepli sebepsiz saldırarak dövmekte linç girişimlerini yandaş televizyonları , ne yandaşı hatta sözde 'Türk' medyası tv gazete internet üçgeniyle bunları yayınlamakta. İnsanlar sokaklarda Kürtlere kıyım yapıyor gibi bir tablo oluşturulmaya çalışılmaktadır.
2. Askerler kaçtı mı kaçırıldı mı tartışmalarıyla yine PKK'nın reklamına ve propagandasına dönüşen yazılar yorumlar yapılmaktadır.
3. Askerlerimizin tecrübesiz eğitimsiz beceriksiz korkak savaşmayan reziller gibi lanse edilmek suretiyle , bin yıllık şanlı şerefli, zaferlerini saymaya o şerefsizlerin ömrünün yetmeyeceği ordumuzu karalama kampanyası başlatılmıştır.
4. Çuval meselesinden bu yana aldığı darbelere rağmen herkes bilmelidir ki TSK dimdik ve tüm gücüyle ayaktadır. Kime güvendiği kimden cesaret aldığı bilinmeyen hain sözde aydınlar son sürat askerimize çamur atmakta adeta kuduz köpekler gibi ağzından gözünden köpükler saçmaktadır. Bunlar zamanı gelince nerelere gidip siyasi mültecilik isteyecekleri oralarda kimlerin himayesinde yaşayacakları zaten şimdikten bellidir.
5. Ve son olarak 29 Ekimde Çıkın sokağa sonuna kadar. Atamızın kurduğu cumhuriyete sahip çıkacağımızı ve kimseden korkmadığımızı gösterin kalabalıklara karışın. başınızı dik tutun.
Sevgiyle kalın... Tahriklere sakın ha sakın kapılmayın

İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla
#2

Evet arkadaşlar adamların tek derdi psikolojik savaş yapmak.Bazı internet siteleri yanlı yazılar yayınlayarak orduyu karalamaya yada küçük göstermeye çalışıyo.Millet olarak bu tahriklere kapılmamamız lazım.Tek dertleri Türk halkını birbirine düşürmek.Ama bu oyuna gelmemek bizim elimizde.
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi