73 yaşındaki dede, keçiye tecavüz ederken basıldı!!!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.75/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
73 yaşındaki dede, keçiye tecavüz ederken basıldı!!!
#1

Muğla'nınMarmaris İlçesi'ne bağlı Hisarönü Köyü'nde, bir koyun ve bir keçiyetecavüz ettiği iddia edilen 73 yaşındaki bir şahıs gözaltına aldı.Koyun ve keçinin sahibi şahıstan şikayetçi olurken, veteriner hekimtarafından muayene edilen hayvanlara bir müdahalede bulunulduğubelirtildi.

İddiaya göre, hayvanların sahibi Zeynep Şentürk, keçisinin yerinindeğiştirildiğini ve koyununun ise ortalıkta olmadığını gördü. Şentürk,bir süre sonra çalılıkların içinden yarı çıplak vaziyetteki K.Ç. (73)ile koyununun çıktığını görünce eşi Hasan Şentürk'ü çağırdı. Şentürkçiftinin şikayeti üzerine olay yerine Hisarönü Jandarma Karakolu'ndan15 kişilik jandarma ekibi gelirken, K.Ç, Soğukkuyu Çayı'ndan geçerekormanlık alana doğru kaçtı. Termal kamerayla bölgede arama yapanekipler, K.Ç'yi saklandığı çalılıklar arasında bularak gözaltına aldı.Hisarönü Jandarma Karakolu'nda ifadesi alınan K.Ç. tutuksuz yargılanmaküzere serbest bırakıldı.

Şentürk çifti karakolda verdikleri ifadelerinde, K.Ç'den şikayetçiolduklarını belirtti. Hayvanlarının başına böyle bir olay geldiği içinçok üzüldüğünü söyleyen Zeynep Şentürk, "Hayvanların yanına gidincekeçiyi çözdüm; ama baktım koyun ortalıkta yok. Sonra adam çalınıniçinden koyunla birlikte çıktı ve 'dolaşmış çözdüm' dedi. Sonra eşimikoyunun yanında çıplak bir adam var diye bağırarak çağırdım. Eşimgelince adam pantolonunu giydi. Ben karakolu arayayım derken, adamelbiselerini giyip kaçtı. Ben de peşinden gittim. O arada eşim karakolahaber verdi. Veteriner hayvanların tecavüze uğradığını söyledi" dedi.

K.Ç'den şikayetçi olduklarını ifade eden Hasan Şentürk ise, "Adamıtanımıyoruz, buraya kızının yanına misafirliğe gelmiş. Ben karakoldaifademi verdim ve şikayetçi oldum. Jandarma savcılığa bildirecek. Adamıserbest bırakmışlar, nasıl oluyor bu anlayamadım" diye konuştu.

Hayvanları muayene eden veteriner Aytaç Doğangün hayvanlara tecavüzedildiğini doğrulayarak İki hayvanı da muayene ettim. Bir koyun vebir keçiye bir müdahalede bulunulduğu bariz bir şekilde belli.Hayvanlara bir tecavüzde bulunulmuş. Jandarma aradığında ben başka biryerdeydim. Birkaç saat sonra muayene yaptığım için sperme rastlamadım.Hayvanların şu anda hayati tehlikesi yok. Ancak iki hayvan da gebe,korkudan dolayı yavrularını atabilir" şeklinde konuştu.

Olayı inkar eden 73 yaşındaki K.Ç. ise, kendisine iftira atıldığınıileri sürerek, "Olaydan bir bilgim yok. Bana iftira atıyorlar. Jandarmabeni öldürecek sandım, korkudan dağlara doğru kaçtım. Ben burayagezmeye geldim, buraların yabancısıyım" dedi.

helal dedeme
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi