ÇÖPTEN LAV SİLAHI ÇIKTI

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.77/5 - 22 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÇÖPTEN LAV SİLAHI ÇIKTI
#1

İstanbul-Sultangazi'de bulunan silah, incelemeye alındı
İstanbul Sultangazi'de bir çöp kutusuna atılmış bir lav silahı bulundu. Tek kullanımlık olan bu silahla atış yapıldığı boş kapsülün de atıldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, çöplerden kağıt toplayan bir şahıs Sultangazi Sultançifltiği Mahallesi O Caddesi üzerinde bulunan bir çöp konteynırında bir silah buldu. Eline aldığı silahı inceleyen şahsı gören vatandaşlar müdahale ederek aldığı yere bırakmasını sağladı. Vatandaşlar 155'i arayarak polise ihbarda bulundu.
Olay yerine gelen polis inceleme yaptıktan sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Terörle Mücadele polisleri ve bomba uzmanları olay yerinde incelemelerde bulundu. Bomba uzmanları çöp konteynırında bulunan mühimmatın lav silahı olduğunu belirledi.
Çevreye güvenlik yeridi çeken polisler vatandaşları uzaklaştırdı. Bomba uzmanı ekipleri lav silahıhı ateşlenmiş olduğunu ve boş kapsülün bırakıldığını tespit etti. Polisler, boş kapsülü delil torbasına koyarak kriminal laboratuvarına götürdü.
Görgü tanıkları silahı bir kağıt toplayıcısının bulduğunu ve vatandaşların müdahale etmesiyle bırakıp kaçtığını anlattı. Polise haber verilmesinin ardından gelen ekiplerin konteynırda inceleme yaptığını belirten görgü tanıkları şunları anlattı:
"Uzun yeşil bir silahtı. Bazuka gibi bir silahtı. Üzerinde sarı yazılar vardı. Kağıt toplayıcı eline aldı ve salladı. Vatandaşlar, 'Sen ne yapıyorsun' diye müdahele edince şahıs hızla olay yerinden kaçtı. Olay yerine polisler geldi. İnceleme yaptılar. Çöpün içindeki silahı alıp götürdüler."
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dönmez'in bombaları kirli çıktı asi cafe 0 1.124 05-02-2009, Saat: 12:09
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi