ÇAMURLU YOL

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.88/5 - 26 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÇAMURLU YOL

Şimdi sizlere çok güzel bir yerden sözedeceğim. Burası bir yol. Evet bir yol,neden şaşırdınız? Ha anladım,”Yol yoldur işte, yolun da güzeli mi olur” diye düşünüyorsunuz. Ama bu yol diğerlerinden çok farklı.Söylediklerimi duyunca sizler de hak vereceksiniz.Bir kere bu yolun bir yanında yemyeşil bir orman uzanıyor.Ormanda sincaplar, tavşanlar,kelebekler, ve daha bir sürü hayvan, rengarenk çiçekler var. Ayrıca bu ormanın içinden pırıl pırıl bir dere akıyor ve o derenin içinde kocaman balıklar yüzüyor.Yolun diğer yanında ise bir park var.Havuzlar, piknik alanları, siz çocuklar için salıncaklar,kaydıraklar,atlıkarıncalar,kum havuzları da var, haklıymışım değil mi? Ne kadar güzel bir yolmuş.

Yalnız ne yazık ki bu güzel yolun bir kusuru var; çok dar ve tümüyle toprak kaplı.Şimdi, “Bunca güzelliğin yanında bu da kusur mu é diyeceksiniz ama yağmur yağdığı günler bu güzel yolda yürümek benim için öyle zor oluyor ki!Her yan çamurla kaplanıyor ve yürürken üstüm başım batıyor.Tıpkı şimdi olduğu gibi.Dün gece şakır şakır yağmur yağdı ve bütün yol çamur oldu.Benim de bugün çok acelem var ve bu yoldan geçmek zorundayım ama üstüme hiç çamur sıçramaması gerek.Çünkü bir arkadaşımın doğum gününe gideceğim.Çamur içinde kalırsam hiç de hoş olmaz değil mi?Ne yapabilirim
tuhaf olay ;

beni üzen sen, teselli veren sen
kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ?
kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur
ne benle mutlu olur
ne bensiz huzuru bulur13
Bul

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi