14-11-2008, Saat: 22:06
alın size sahit birol askerde denk gelirse oda yazar mustafa biliyor benim öğrenci evimi anlatsam zaten dudağınız ucuklar sabancının torunu falan sanırsınız simdi.
Öğrenci Evi
|
14-11-2008, Saat: 22:06
alın size sahit birol askerde denk gelirse oda yazar mustafa biliyor benim öğrenci evimi anlatsam zaten dudağınız ucuklar sabancının torunu falan sanırsınız simdi.
15-11-2008, Saat: 1:28
biçoğu buluş sayılır öğrencidir herşeye bi alternatif bulr ama 2. resme dicek bişi bulamıyorum o evde yaşayan insanlar şimdi hayattamı acaba veba falan olmuşlardır yaa çöplük bile ordan daha temizdir sanırım.iğrenççççç
Sevmek bazen söyleyecek sözün varken susmakmış.....
15-11-2008, Saat: 18:29
arachnanthe yazdı:alın size sahit birol askerde denk gelirse oda yazar mustafa biliyor benim öğrenci evimi anlatsam zaten dudağınız ucuklar sabancının torunu falan sanırsınız simdi. evi biliyorum da :d ama orda sabancı torunu coktu sızın koltuklar antıkaydı
15-11-2008, Saat: 18:56
barbar mı bunlar ??
Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür , güzel düşünen güzel İŞ YAPAR
15-11-2008, Saat: 19:46
mustafa yazdı:evi biliyorum da :d ama orda sabancı torunu coktu sızın koltuklar antıkaydı antika olabilir ama cok rahattı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu Araçları | |||||||||||||||||
|