Ölüm Cezaları Hakkında

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.67/5 - 30 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ölüm Cezaları Hakkında
#11

Konuya donecek olursak. Sonucta anlatmis oldugum olay bazi teorileri gelistirmek babindadir. Ilahi bir vahiy degildirki isbati mecbur olsun. Kisilerin hangi fikri savundugu ve ne oldugu onemli degildir onemli olan boyle birsey varsa ruh halidir,amactir ?
Omrunun 20 yilini yahudilik ve masonluk hakkinda arastirmalar yaparaktan gecirmis, kitabinin her kosesinde bu lobilere ates puskurtmus Ahmet Yesevizade 1995 yilina bomba gibi dusen "Yahudilik ve Donmeler" adinda bir kitap yayinladi. Bircok kaynagi ve belgeyi icinde bulunduruan bu kitabin yazari 1997 yilinda kanal 7 televizyonunda haber bultenine katilarak atalarinin donme oldugunu ve yahudilerin calismalarini takdir ettigini soyleyen 20 yillik birikimine tam tezat teskil edecek aciklamalarda bulunmasi kafalara 2 yilda nasil degisti sorusunu getiriyor ? Bildigim kadariyla Yesevizade 1998 cikartmayi dusundugu "Masonlarin Dunya Hakimiyeti" kitabinda gizli belgeleri desifre edecegi soyleniyordu. Yalniz 1997 deki bu degisme suan bu adamin nerde ne yaptiginin bilinmemesine kadar goturdu.Ruh halinin bu kadar degismesi normalmiydi acaba?
Agca'nin mesihinm diye ortaya cikip Papa'ya suikast yapmasinin halen sebebi anlasilamadi. Agca bu konuda hicmi hic yorumda bulunmadi. Yillardir tutuklu kalmasi ve psikolojik olarak yaptiklarini unutmasi normalmiydi ?
Bunlarin sadece benim dusunduklerim. Yoksa kafa karistirmak degil. Sonucta bi teori ilahi vahiy degil yoruma aciktir. Ayrica cocuk pornasi onemli bir konuysa o baslikta bir konu aciniz. O konuyla ilgilenen arkadaslar oraya katilsin. Idam basligi tasidigi icin goruslermi beyan ettim.
Cevapla
#12

Sayın cezaevi notları, benim üslupla ilgili bir problemim yok ancak ben bu bahsi geçen olayların komplo teorileri olduğunu düşünüyorum.
-İlahi vahiyler ispata mecbur değildir dogmadır. Benim demek istediğim şey bu bahsettiğiniz uygulamalar varsayımdan ibarettir.Ne gerçekliği ne de gerçekdışılığı kanıtlanmış değildir. Bu sebeple yoruma açıktır.
-Bakınız ; diyarbakır cezaevinde,ulucanlarda,metrisde daha pek çok cezaevi ve karakollarda yapılmış işkenceleri de konuşalım öyleyse.Darbe dönemlerinde, OHAL bölgelerinde de sicil pek temiz değil.
-İşkence bir insanlık suçudur. Bu konuda hemfikiriz sanırım ki konunun özü noktasında bir olduğumuzu ayrıntılarda ayrıştığımızı düşünüyorum...
-Şekil önemli değil sonuçta işkence bir insana yapılabilecek en kötü muameledir...(yine de bazı varsayımların komplo teorisi oduğu düşüncesindeyim..benim düşüncem)
Saygılar
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla
#13

Burda bi yanlis anlasilma var uslup konusunu size degil diger arkadas icin kullandim. Yoksa sizin uslubunuzla ilgili tabiki bir mevzu bahis olamaz. Ayrica konu biraz dagiliyor gibi cunku; iskence adi altinda bir konu acilirsa buralara sigmayacak aciklamalar yapilir. Ben sadece gelismis teknolojinin gundeme getiridigi bir cihazdan bahsettim. Bunun disindaki iskenceleri buraya tasimadim konuya tam isbaet emediginden bahsetmedim.Siz bu konuyu komplo teorisi veya varsayim olarak gorebilirsiniz. Zira dedigim gibi yoruma acik isteyen istedigi muhakkak dusunecek.
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AB'nin ölüm fermanı imzalandı arachnanthe 0 1.590 16-06-2008, Saat: 8:56
Son Yorum: arachnanthe
  Sözde Ermeni Soykırımı Hakkında civanpercemi 7 3.938 19-03-2007, Saat: 13:09
Son Yorum: crazy34

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi