özel üniversite mi devlet üniversitesi mi?

Anket özel üniversite mi devlet üniversitesi mi? (her açıdan değerlendirebilirsiniz)
özel üniversite
devlet üniversitesi
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.89/5 - 38 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özel üniversite mi devlet üniversitesi mi?

işte yorumlar:
bence devlet universitesi rahatlik icin kasilmana gerek kalmiyo rahat oll yani;)
-------------------------------------------------------------------------
D13131313 ben tatile gidiorum13 ya hayır tabiki devlet üniversitesi.kazımcım ben hiç bi zmn boğaziçine laf edemem.ne haddime...gerçektenç.sadece bilkente laf edildiinde dier parayla geçilen özellerle kıyaslanınca tepam atıo o kdr...sevgiler.

bilkent, sabancı ve koç harici ise devlet derim.

Şimdi ne yalan söyleyeyim.. Belli başlı devlet üniversiteleri dururken ben özel üniversiteye asla gitmezdim. Zira hiçbir özel okul bunların olanaklarına, eğitim kalitesine, ekollerine yaklaşamaz bile (Vakıf üniv. öğrencisi arkadaşlar alınmasınlar 14 ). Ama eğer bu üniversitelerden birini kazanamamışsam, Anadolu'daki bir üniversite yerine de özel üniversiteye gitmeyi tercih ederdim, tabi param varsa (bu noktada da Anadolu'daki üniversitelerin öğrencisi olan arkadaşlar alınmasın 14 ) Karışık işler bunlar, sidik yarışına dönmeye pek meyilli konular.. 14

kimse parayla okuyorum die övünmez...ama özellerede kötü puanlarla girilmio...ama şölede bişi var kendi okulum için kouşim verdim paranın kuruşu kuruşuna karşılını alıorum...devletde okumak bi boğaziçinde,hacetepede okumak istemezmiydim...odtüde..fln fn

Bence bu konuda en tecrübeli bnmm14 başkentten hacettepeye yatay geçiş yaptım...başkent iyi hoş ortam adına yapılcak çok şeyi olan bi üni...kızların büyük çoğunluğu aynı fabrikasyon..erkekleride...ama istisnalar war tabi...hacettepde her çeşit adam bulmak kolay..hacettepe daha raaht tabikii sonuçta devlet ünisi...bursluydum başkette..burs kesilmesi durumu war tabi malumunuz...ama sonuçta pekte fark yok...

paralı parasız değil.....geniş perspektifde eğitim verebiliyor mu önemli olan o....bir sürü koyun ha paralı yetişmiş ha parasız
ne farkı warr

bana göre boun-odtu-ıtu-istanbul-hacettepe-bilgi-sabancı-koc-bilkent-yıldız
geri kalan universitelerin bircok konuda bu saygım okullara göre kendilerini gelistirmeleri lazım, her hangi bir ayrım yapmak olanaksız özel yada devlet olarak ama turkiye standartlarına göre bence en iyi okullar yukarıda saydıklarım.
aslında söyleyeceklerim tam başlığa uymuyor ama yeni başlık açmak istemedim.
bu siteye girmeden önce çok az bulunduğum (hatta doğru düzgün bulunmaığım sadece anlatılanlarla yetindiğim) özel üniversite öğrencilerini şımarık, ciks olarak genelliyordum. doğru düzün birileri arada ender olarak çıkar diye bakıyordum. ama şimdi bakıyorumda düşündüklerimde çok yanılmışım. merak ettiğim ise şu acaba özel üniversitede okuyanlarda bu yanlış genellemeden rahatsız oluyorlarmı?

bunlar benim bulduğum yorumlardı arkadaşlar...
şimdi sizde yorumlarınızı koyun bakalaım...
bakalım hepimizbiriz nasıl düşünüyor.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SAMSUN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ karanlıktaki yüz 13 65.626 20-01-2009, Saat: 16:21
Son Yorum: esrawoswos
  mersin üniversitesi arachnanthe 16 28.137 23-09-2008, Saat: 18:56
Son Yorum: arachnanthe
  Üniversite öğrencilerine `genç yetenekler` projesi ile kariyer imkanı Muhammet çakar 0 2.058 05-03-2008, Saat: 3:31
Son Yorum: Muhammet çakar
  Çanakkale onsekiz mart üniversitesi GİZEMLİ 6 6.233 21-02-2008, Saat: 11:56
Son Yorum: kalbinur
  atılım üniversitesi karanlıktaki yüz 0 2.649 15-08-2007, Saat: 1:18
Son Yorum: karanlıktaki yüz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi