ünlülerin bayram anıları

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.69/5 - 29 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ünlülerin bayram anıları
#1

EBRU GÜNDEŞ
"Bayramlar benim için ekstra acıları olan günler demekti. Çocuk yüreğim yine de umutlanır, belki babam bu bayram çıkar gelir diye beklerdim. Ama her bayram aynı düş kırıklığını yaşardım. Babam gelmezdi."


ECE ERKEN
"En güzel bayram anımı 1999 yılında Paris'te yaşadım. Bayram tatili için Nefise Karatay ve iki kız arkadaşımızla Paris'e gitmiştik. Orada alışveriş yaptık ve bütün paramızı alışverişe verince beş parasız ortada kalmıştık. Havaalanına gitmek için Türkiye'deki arkadaşlarımızdan borç para istemiştik. Çılgın bir bayramdı bizim için."


GÜLBEN ERGEN
"Altı yaşındayken hayalini kurduğum kırmızı pabuçları, bayram sabahı kalktığımda başımın ucunda gördüğümde dünyalar benim olmuştu. Ve o gün bayramlık ayakkabıları giyerek, el öpmeye tüm komşulara gitmiştim. O gece o ayakkabılarla birlikte uyumuştum."


HÜLYA KOÇYİĞİT
"Gülşah dünyaya geldikten sonra, onunla birlikte yaşadığım ilk bayramı unutamam. Öylesine mutluydum ki, anne olarak ilk bayram heyecanıyla adeta kanatlanıp uçmuştum."


METİN AKPINAR
"Doğup büyüdüğüm Aksaray ve orada yaşadığım bayramları unutmam mümkün değil. 'Çingene Hakkı'nın konağında otururduk ve bayramın ilk günü ev ahalisinin bayramlaşması büyük bir töreni andırırdı. Tabii ben de biriktirdiğim harçlıklarımla çok mutlu olurdum."


MUAZZEZ ERSOY
"Unutamadığım bayram anısı denilince aklıma, bayramda kurulan sofralarımız geliyor. Annemin yemekleri, babamın gelen misafirlerle yaptığı sohbetler çok güzel olurdu. Arada bir de bana şarkı söylettirirlerdi. Hey gidi günler…".


NİLÜFER
"Cihangir'de otururduk ve dördüncü kattaydık. Ailenin tek çocuğuydum ve annem beni oynamak için pek sokağa bırakmazdı. Bu nedenle bayramlar benim için ailece dış dünyaya açılmanın keyfi demekti. Bayramlarda hiç canım sıkılmazdı.'


SEZEN AKSU
"Bayram demek, çocuk demektir.İzmir'de çocukluğumda , en büyük zevkim babaannemin elini öpmekti.Para-pul değil de, onun bana hediye ettiği misler gibi kokan mendilleri unutamıyorum. O bayramlar bambaşkaydı"
kim o deme boşuna
benim ben.
öyle bir ben ki kapına gelen
baştan başa sen.   -özdemir asaf
Cevapla
#2

peki sizlerin unutulmayan anıları desem?

önce ben söyleyeyim:

ben bu bayram bir değişiklik yaptım ve bayram öncesi küçük oyuncaklar, tokalar, süslü kalemler, silgiler,,..... vs bir sürü şey aldım, hani şu bi milyonculardan.

bayramda çocuklara şekerle beraber aldığım küçük hediyelerden verdim. genelde çocuklar tarafından ilk gün bir veya iki kere çalan zilimiz, nedense ilk saatlerde hiç susmadı. neden acaba dersiniz? 14

çocuk masumiyeti, çocuk sevinci inanın bir başka oluyor. hediyeyi fiyatına göre değerlendirmiyor, ne olursa olsun sımsıcak bakışlarıyla sarmalıyor seni hemencecik. bu mutlubakışlar, bu sevinçli cıvıldamalar uzun süre hafızamda yer edecektir.buna eminim.[/b]
kim o deme boşuna
benim ben.
öyle bir ben ki kapına gelen
baştan başa sen.   -özdemir asaf
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ünlülerin gerçek isimleri mustafa 0 1.666 19-02-2008, Saat: 21:52
Son Yorum: mustafa

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi