15-09-2008, Saat: 13:49
resim ekleyen arkadaşa çok tşk ederim ben eklemeyi bir türlü beceremedim çünkü

görülmesi gereken güzel bir yer ballıca mağarası
Sevmek bazen söyleyecek sözün varken susmakmış.....
İndere (Ballıca) Mağarası
|
15-09-2008, Saat: 13:49
resim ekleyen arkadaşa çok tşk ederim ben eklemeyi bir türlü beceremedim çünkü ![]() görülmesi gereken güzel bir yer ballıca mağarası
15-09-2008, Saat: 20:23
mustafa yazdı:athenakolikdevrim yazdı:fotoğraf istiosanız en son benim spacemde olucaktı çekmiştim gitmiştim (tokat ta oturduğum için) foruma 1 yıldır resim eklemeyi örenemedimkız kendı resmı mı buldum senın spacede magara resmı bulamadım sen benım spacedekı magara resımlerı ıle karıstırmıyorsun demı bak sımdı sana ornek verıyorum ordan bak ekle bakım yoq abi yhaa ben silmishdim de ondan dolayı şey oldu senin spacendekilerle karıştırmıyorum
imza bilmeyyoh gardaş barnak bassah olur mi??
hatalıysam: HATA yaz 2222'ye gönder Orhan BABA'nın HATASIZ KUL OLMAZ şarkısı cebine gelsin "Ambul" yaz 4799 a gönder cebine en yakın ambulans şirketinin telefonu gelsin "Bülent Ecevit" yaz 4567 ye gönder biz size ne göndereceğimizi unutalım
15-09-2008, Saat: 20:47
muhteşem bir görüntü
16-09-2008, Saat: 20:16
hele içi çok güzel orda bide bi çukur bi yer vr baya bi derin kışın su çıkıyomuş görünüyomuş=) ordan dalgıçlar gidebildikleri kadar derine gitmişler yarasalar çok tatlı=) yarasalar vr biras kokuo ama idare eder flash patlatarak fotoğraf çekmeye isin vermiyolar zarar veriyomuş çünküü
imza bilmeyyoh gardaş barnak bassah olur mi??
hatalıysam: HATA yaz 2222'ye gönder Orhan BABA'nın HATASIZ KUL OLMAZ şarkısı cebine gelsin "Ambul" yaz 4799 a gönder cebine en yakın ambulans şirketinin telefonu gelsin "Bülent Ecevit" yaz 4567 ye gönder biz size ne göndereceğimizi unutalım
16-09-2008, Saat: 22:58
astım hastaları için çok güzel bi mekanmış diye duymuştum ayrıca
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu Araçları | |||||||||||||||||
|