Alkollü baba dehşeti!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.46/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alkollü baba dehşeti!
#1

13 günlük bebeğini döverek öldürdü.
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, inşaatlarda boyacılık yaparak geçimini sağlayan Y.Ç. (Yeter Çalık) (39) iddiaya göre ağlayan 13 günlük bebeği Emrecan Ç.'yi susturamayınca döverek öldürdü. Mahalle sakinleri tarafından taksiyle hastaneye kaldırılan Emrecan bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 1.75 promil alkollü olduğu tespit edilen ve komşular tarafından dövülerek linç edilmek istenen katil zanlısı baba Y.Ç.'nin emniyette çeşitli suçlardan 16 kaydının bulunduğu ve iki yıl önce evini yaktığı bildirildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarılırken bebeğini döverek öldürdüğü iddialarını kabul etmedi. Bebeğini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan ev hanımı anne Arzu Ç. (26) ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarken gözyaşlarına hakim olamadı.
Eşine engel olmak istedi
Olay dün gece saat 23.30 sıralarında Örnekköy semti 6626 Sokak Numara 76/A'daki evde meydana geldi. İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yaparak geçimini sağlayan 39 yaşındaki baba Y.Ç. ağlayan 13 günlük bebeği Emrecan Ç.'yi susturamayınca dövdü. Yaklaşık bir yıl önce evlendiği tek ayağı sakat olduğu için yürüme engelli eşi Arzu Ç. de (26) kocasına engel olamayınca balkona çıkarak komşularından yardım istedi. Sesi duyarak yardım etmek için eve koşan mahalle sakinleri içeri girdiğinde bebeği kanlar içerisinde buldu. Bunun üzerine öfkelenen vatandaşlar baba Y.Ç.'yi döverek linç etmek istedi. Vatandaşlar, daha sonra 155'i arayarak durumu polise bildirdi.
Vatandaşlar bebeği hastaneye götürdü
Mahalleli daha sonra Emrecan bebeği taksiyle Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Hastaneye kalbi durmuş halde gelen Emrecan bebek, yapılan kalp masajının ardından yeniden hayata döndürüldü. Fakat talihsiz bebeğin kalbi bir süre sonra yine durdu. 13 günlük bebek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri baba Y.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Y.Ç.'nin eşi Arzu Ç. ile 74 yaşındaki annesi Ayşe Ç. olayla ilgili ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. Olayla bir ilgisi olmadığını söyleyen bebeğin babaannesi Ayşe Ç. oğlunun kendisini de dövdüğünü iddia etti.
Sürekli alkol alıyormuş
Ağabeyinin sürekli arkadaşlarını evine getirdiğini ve birlikte alkol aldığını belirten Adem Ç. (38) ise, "Ağabeyim her gün arkadaşlarıyla evinde içki içer. Alkol aldıktan sonra ne yaptığını bilemez, kendini kaybeder. 2 sene önce de evini yakmıştı. Annemle birlikte biz alt katta oturuyoruz. Olay anında gürültüyü duydum, fakat ağabeyimin alkollüyken her zaman gürültü yaptığını bildiğim için yukarı çıkmadım" dedi.
Anne gözyaşlarına hakim olamadı
Bebeğini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan anne Arzu Ç.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alındı. Emniyet binasından çıkarken gözyaşlarına hakim olamayan acılı anneyi kollarından tutan Adem Ç. sakinleştirmeye çalıştı. Anne Arzu Ç. basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırkaktı.
Baba iddiaları kabul etmedi
Gözaltına alınan baba Y.Ç. ise Adli Tıp Kurumu'nda yapılan muayenesinde 1.75 promil alkollü çıktı. Emniyette çeşitli suçlardan 16 kaydı bulunan baba Y.Ç., Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarılırken bebeğini dövdüğü iddialarını kabul etmedi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Isparta'da sapık dehşeti! asi cafe 0 1.518 28-02-2009, Saat: 19:29
Son Yorum: asi cafe
  Alkol dehşeti! asi cafe 0 2.060 14-02-2009, Saat: 11:24
Son Yorum: asi cafe
  'Sapık baba'yı hastanelik ettiler asi cafe 0 1.531 05-02-2009, Saat: 12:57
Son Yorum: asi cafe
  Cani baba yakalandı asi cafe 0 1.495 03-02-2009, Saat: 14:13
Son Yorum: asi cafe
  Sapık dehşeti! asi cafe 1 1.964 31-01-2009, Saat: 16:04
Son Yorum: demir

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi