Apo'nun açıklaması PKK'yı karıştırdı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.56/5 - 39 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apo'nun açıklaması PKK'yı karıştırdı
#1

Terör örgütü PKK fena karıştı. Abdullah Öcalan'ın, terör örgütünün bazı üst düzey kadroları hakkında avukatları aracılığıyla yaptığı değerlendirmeler ''şok etkisi'' yarattı.
Avukatları aracılığıyla kamuoyuna açıklamalarda bulunan terörist başı Abdullah Öcalan'ın, terör örgütünün bazı üst düzey kadroları hakkında yaptığı değerlendirmelerin ''şok etkisi'' yarattığı bildirildi.
Terör örgütü elebaşı Öcalan açıklamasında, ''Ben insanlarla ilkeler doğrultusunda bir araya gelir, çalışırım. Çalışma tarzım bu. Kimin ne olduğunu bilemem, çalıştıkça süreç bunları ortaya çıkarır. Mesela Duran Kalkan, ben Siyasal Bilgiler'de iken o da Ankara'daydı. Olayların başından beri hareketin içinde Adana/Saimbeyli, Türk bir arkadaşımız. Sırf bu nedenle ben onu ajan ilan edemem ki. Yine Cemil Bayık, başından beri mücadelenin içinde. Ben Cemil Bayık ile ilkeler doğrultusunda çalıştım, bir araya geldim. Ama ben olmasaydım, Cemil Bayık'ı kırk kez götürmüşlerdi. Bunlar böyle tuhaf insanlar'' ifadelerini kullanmıştı.
Terörist başının açıklamalarının Kandil Dağı'nda bulunan örgüt mensupları arasında büyük rahatsızlığa yol açtığı ve sert tartışmaların yaşandığı kaydedildi.
Terör örgütünün Avrupa sorumlusu ve ''kasası'' iken ''zimmetine para geçirdiği, Avrupa'daki örgüt kadrolarını Kandil aleyhine örgütleyerek örgüt içi hizipleşmeye neden olduğu, örgüt politikasına aykırı hareket ettiği ve kendi geleceğini garanti altına almak için gizli servislerle iş birliği yaptığı'' gerekçesiyle geçen yıl görevden alınan ''Ali'' kod adlı Rıza Altun, ''soruşturmaya tabi tutulmak üzere'' Kandil'e çağrılmıştı.
Yine terör örgütünün Rusya eski sorumlusu ''Mahir Welat'' kod adlı Numan Uçar'ın da ''Rus Gizli Servisi''nin himayesine girdiği, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın yakalanmasında gizli servislerle iş birliği yaptığı gerekçesiyle hakkında örgüt tarafından ''infaz'' kararı çıkarılmıştı.
Terör örgütünün Avrupa sorumlusu ''Kani Yılmaz'' kod adlı Faysal Dunlayıcı ise terörist Öcalan'a Avrupa'da sığınacak yer bulamadığı ve ''gizli servislerle iş birliği yaptığı'' için örgüt tarafından ''hain'' ilan edilerek, terörist Murat Karayılan tarafından görevlendirilen tetikçilerce otomobili havaya uçurularak öldürülmüştü.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi