Aylık ve Yıllık Aile Bütçe planlama örneği V1.0 ( Excel )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.51/5 - 55 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aylık ve Yıllık Aile Bütçe planlama örneği V1.0 ( Excel )

Bütçe planlama örneği excell de hazırlanmıştır Bütçe planlama programı değildir. Kurulum yapmanız gerekmez.
Aile bütçenizi planlama ve kontrol amacı ile aylık ve yıllık olarak hazırlanmış 2 adet excell şablonudur eksiye geçmemeniz dileğimle

aylık olarak hazırlanan şablonumuzda sadece 1 ay için olan planlamanızda rahatlık sağlayacaktır fakat taksit  kredi ödemesi v.b. seyleri uzun vadeli takip edip bütcenizi kontrol altına almak isterseniz yıllık şablon kullanmanız daha uygun olacaktır.

Ek Dosyalar
.xlsx   Aylık Ev Bütçe Planlaması.xlsx (Dosya Boyutu: 21,08 KB / İndirme Sayısı: 2.794)
.xlsx   yıllık aile bütçe planlaması.xlsx (Dosya Boyutu: 26,86 KB / İndirme Sayısı: 2.368)

konu V1.0 olarak güncellendi

teşekkürler, hiç aklımda yokken sınavlara hazırlanana kadar bir de bilişim eğitim merkezine mc office için kursa gideceğim, bi arkadaşım gitmiş epey faydasını görmüş, başka kurslara devam ediyor şimdi, o memnun kaldığı için ben de başlayacağım, ufak ufak bakıyorum artık böyle şeylere merak etmeye başladım.

arkadaşlar bu yıllı ve aylık bütçe programının korumasını kaldırmak için şifre nedir acaba?

şifreler sadece formül olan hücrelerde var özel bir değişiklik isterseniz özel mesaj yollayabilirsiniz

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi