BABAM'A

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.14/5 - 22 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BABAM'A

BABAM'A;
Hayatımda tanıdığım ilk erkek o,ilk sevdiğim,gözümü açtığımda ilk gördüğüm,tek güvendiğim,sığınacak bir liman aradığımda tek sakin denizim o,benimher anımda yanımda,hatalarımla beni kabul eden tek adam;bana bir zarar gelicek diye endişelenen,eve geç kaldığımda merak eden,benimle oturup ağlayan, gülen ve beni dinleyen cesur yürekli adam benim babam.Herkesin babası kendine göre böyledir ama ben bu dünyada ki sayılı şanslı insanlardan biriiyim.Çünkü kocaman yürekli bir babam var.Hayatta ki herşeyi bana öğreten her zaman sırtımı yaslayacağım,yalnız başıma da ayakta durabileceğimi,aile olmanın önemi,kardeş kelimesinin güzelliğini,birlikten güç doğacağını,kimseye kin beslenmeyeceğini,sevmenin ve sevilmenin güzel olduğunu,harama el uzatılmayacağını,dostluk kelimesinin ne demek olduğunu,insanlarla iletişim kurmayı,iyi,kötüyü,doğruyu,dürüstlüğü yani kısacası hayatta ki herşeyi babam sayesinde öğrendim.Babacım; ben senin hala gözleri yaşlı minik kızınım ne kadar büyüsem de hayatla tanışsam da hala mavişin nihan'ım.
İYİ Kİ VARSIN BABA
İYİ Kİ BENİM BABAMSIN
SENİ ÇOK SEWİYORUM.
ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

Yusuf abinin evladınada böle bir yazı yakısır ancak.Ne mutlu sana yusuf abi

tşk ederim biz de öyle bir baba'ya yakışır bir evlat olmak ve laik olmak için çabalıyoruz.

nihan'cım kusura bakma sana nihancım dedim tanışmammıza rağmen ama yazını okuyunca kardeşim gibi hissettim seni. harika bi paylaşım gerçekten gözlerim dolu dolu okudum. dilerim rabbim sana ve babana uzun ve sağlıklı bi ömür nasip eder. Çok şanslıyım böle bi babam olduğu için demişsin ya bence babanda çok şanslı senin gibi bi evladı olduğuiçin tekrar yüreğine sağlıkkk.....
Bul

ASIL BEN TŞK EDERİM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN )) TABİ Kİ KUSURA BAKMIYORUM ) AKSİNE MUTLU OLURUM.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi