Başbakanlıkta suikast alarmı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.24/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Başbakanlıkta suikast alarmı
#1

Erdoğan ve ailesinin güvenliği için kırmızı alarm
MİT'e ulaşan bilgi Başbakanlığı kırmızı alarma geçirdi.
Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimler Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, 6'ncı dalga öncesinde MİT'e ulaşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine suikast girişiminde bulunulacağı yönündeki bilgiler, Erdoğan ve ailesiyle ilgili güvenlik alarmının rengini kırmızıya çevirdi.
Çamlıca?daki konutlar korumaya alındı
Başbakan Erdoğan'ın aile efradının yakın koruma sayısı artırılırken özellikle Başbakan'ın ailesinin yaşadığı Çamlıca'daki konutların bulunduğu bölgeye Başbakanlık kadrosundan koruma görevlileri tahsis edildi.
Suikast planı mahkeme kayıtlarında da var
Başbakan Erdoğan ve ailesine yönelik düzenlenecek suikast planı mahkeme kayıtlarına da girdi. Ergenekon operasyonunda iki evi aranan Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu?nun evlerinin aranması için verilen kararda Erdoğan'a düzenlenmesi planlanan suikaste ilişkin bilgiler yer aldı.
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi?nin kararında, "Birçok şüphelide devletin güvenliğine ilişkin gizli belgelerin bulunduğu, Yargıtay mensuplarına yönelik suikast planlarının ele geçirildiği, Başbakan, birçok gazeteci ve yazara karşı şok suikastlerin planlandığı, bahsedilen eylemlerin terör örgütü tarafından gerçekleştirildiğinin tespit edildiği, yürütülen teknik takip çalışmaları sonucunda örgüt mensupları ile irtibatlı olduğu değerlendirilen şüphelinin adreslerinde bulundurulması muhtemel delil ve dökümanların elde edilmesi amacıyla arama yapılmasına, bulunacak delillere el konulmasına...? ifadesi dikkat çekti.
Evinin planları bulunmuştu
Ergenekon soruşturması kapsamında birçok kez suikasta uğradığı ve bunun gizlendiği iddia edilen Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast ihbarları 6'ncı dalga öncesinde ailesine yöneldi. MİT tarafından Başbakanlık'a ulaştırılan bilgide Başbakan Erdoğan'ın özellikle ailesinin tehdit altında olduğu bilgisi yer aldı. MİT'in uyarısı üzerine Başbakan'ı korumakla görevli deneyimli koruma polislerinin bir kısmı ailesini korumakla görevlendirildi.
Evinin krokisi örgüt üyesinin evinde çıktı
Geçtiğimiz yıl Zeytinburnu'nda düzenlenen bir operasyonda, Asuman Özcan isimli DHKP-C militanının gizlendiği evde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki evinin planları bulunmuştu. Krokide Başbakan?ın evinin banyosu, mutfağı, ofisi gibi tüm detayların yer alması polisi hayrete düşürmüştü. DHKP-C'ye Başbakanın evinin krokisini Ergenekon terör örgütü tarafından verildiği iddia edilmişti.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi