Bahçeli'den Erdoğan'a ağır suçlama

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.46/5 - 26 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahçeli'den Erdoğan'a ağır suçlama
#1

MHP Lideri partisinin grup toplantısında konuştu."İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı nefretle kınıyoruz. Özellikle kadın ve çocukların katledilmesi kabul edilir birşey değildir. Son işgal aziz milletimizi derinden etkiledi. Bu insanlık dışı saldırılar karşısında ABD vce AB'nin suskunluğu utanç vericidir.
İsrail Başbakanı Olmert saldırıdan 5 gün önce Ankara'ya gelerek Başbakan Erdoğan'la görüşmesi dikkat çekicidir. Erdoğan barışa katkısı nedeniyle muhatabına teşekkür etmiştir.
Başbakan kararlı bir tepkiyi ortaya koymuş değildir. Son değerlendirmeler gösteriyor ki olmert bu saldırıdan Erdoğan'a haber vermiştir. AKP hükümeti bu insanlık suçuna ortaktır. Başbakan'ın telaşı ve öfkesi bir kusuru örtmeye yönelik. Başbakan'ın bölge turu kara harekatını önleyemedi."
KÜRTÇE TV
"TRT'nin bu kanalının Kürtçe açık öğretim kanalına dönüşmesi için öneride bulunması kimseyi şaşırtmasın. PKK'yı Kürtçe karşılayan Başbakan'ın ağzıyla törenle açılmıştır. Kürtçe Tv AKP'nin bu tehlikeli açılımı devrim olarak alkışlandı. Bu PKK'nın siyasallaşması demektir. Kürtçe yayın PKK için hayati bir önem taşıyor. Alt dil grupları kültürel bir zenginlik olarak görülmeli ve yalnızca saygı ile anılmalı. MHP kimsenin anasının dilini öğrenmesine karşı değildir. Ancak kamusallaşmasına karşı çıkmıştır. Bu millikimlikte kırılma yaratacaktır. Hükümetin memuru gibi çalışan YÖK, haddini aşan bir kararla Kürt Dili ve Edebiyat Bölümü açılacağını pişkinlikle söylemiştir.

Şimdi sıra Başbakan'ın hesabıyla geride kalan 35 lehçeyle bir televizyon yayını aşamasına gelmiştir. Türkiye’nin devlet yapısının yeniden tanzimi, farklı kökenden gelen vatandaşlarımıza milli azınlığın tanınması, AB’nin tahribat süreci TRT’nin 24 saat Kürtçe yayına açtığı kanalla birlikte hayata geçmiştir.
Önümüzde Kürtçe Açıköğretim kanalına dönüştürülmesinin istenmesine şaşırılmamalıdır. Durmak yok yola devam eşliğindeki etnik kimliklerin gönül okşanmasından sonra, YÖK Başkanı Kürt dili ve edebiyatı bölümünün açılacağını pişkinlikle belirtmiştir.

Herkes özel hayatında kendi diliyle konuşabilir biz buna karışmıyoruz. Ama biz MHP olarak Türkçe konuşmaya, Türkçe düşünmeye devam edeceğiz."
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  61. hükümeti Erdoğan kuracak Fatih Özşentürk 0 2.583 30-06-2011, Saat: 9:47
Son Yorum: Fatih Özşentürk
  Erdoğan daha fazla dayanamadı.. asi cafe 0 1.742 18-03-2009, Saat: 17:53
Son Yorum: asi cafe
  Direksiyon Erdoğan'da asi cafe 0 1.492 16-02-2009, Saat: 13:55
Son Yorum: asi cafe
  TSK'DAN PKK'YA AĞIR DARBE asi cafe 0 1.433 13-02-2009, Saat: 12:11
Son Yorum: asi cafe
  Bahçeli Erdoğan'a yüklendi asi cafe 0 1.844 10-02-2009, Saat: 14:09
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi