Ben Sevdim Sen Bilmedin Al Sana Yazdığım Mektubu Oku Belki Bir Gün Sende Seversin

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.46/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Sevdim Sen Bilmedin Al Sana Yazdığım Mektubu Oku Belki Bir Gün Sende Seversin

Ne güzel şey seni seviyorum demek sevdiğini söylüyebilmek ne güzel her baharda,gece,gündüz,her saniye SENİ SEVİYORUM,SENİ SEVİYORUM,SEVİYORUM SENİ diyebilmek ne güzel.Çünküsü yok ,nedeni yok sevmenin zamanı hiç yokdakikalar zaman üstü utangaç bir gecenin kucağında yağmurlar vuruyor pencereme AŞKIN VURUYOR kalbimin kıyılarına gecenini bu çıldırtan yanlızlığında AŞKIN ayak seslerini duyuyorum yüreğimde ve hasretini içimde seni seviyorum sesini duymak istiyorum uyumadan önce sabahlara kadar konuşmak hiç kapatmamak telefonu aynı düşlere uyumak sonra ve uyanmak aynı güneşe SENİ SEVİYORUM daha bir güzelleştim son günlerde gözlerimin içim parlıyor kabına sığdıramıyorum AŞKI gülmek geliyor içimden sokaklarda koşar adım yürümek tanıdık tanımadık herkese selam vermek merhaba ülkemin güzel insanları hepinize hepinize merhaba sizide seviyorum yağmuru,denizi,kokusunu toprağımın,gök mavisinde güvercinleri,martıları,dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı bindallarıyla köy kızlarını ve elleri hamur kokan anaları hepsini sende seviyorum seni seviyorum.Senin sevdiğin gibi topluoyrum saçlarımı,siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime ve daha çok seviyorum limonlu çayı senin sevdiğin herşeyi seviyorum davamızı ve şiiri sende seviyorum iyiki doğdun iyiki varsın doğum günü kutlu olsun SENİ ÇOOK SEVİYORUM seni seviyorum yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim SENİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUM..........KARŞILIKSIZ SEVEN HER KESE

Güzel bir Kısaparmak ailesi yorumunu paylaşmışsın,severek dinliyorum ve burda da içtenlikle okudum..Ayrıca şiirini üzerine alındım ama eğer o kişiye sevgini sunduğunda almadıysa kalbinin en derinlerinde saklamak için,demek ki haketmemiş sevgini.Bence o yoğun duygularını,daha fazla hak edene vermelisin...

evet bencede güzeldi beğendiğiniz şiirleri yazıları ekleyin ama mutlaka kime ait olduğunu yazın. okurken keyif alıyorum yazıları. yeni yazılar ekleyin sürekli beğendiklerinizi paylaşın...

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  gidişini sevdim elifnas 0 1.753 05-06-2008, Saat: 10:38
Son Yorum: elifnas
  Bir Aşk Mektubu NuriSert 0 1.584 19-02-2007, Saat: 18:09
Son Yorum: NuriSert
  Belki Sende Bilirsin NuriSert 0 1.855 19-02-2007, Saat: 18:04