Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.56/5 - 78 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell )

farklı bir bilgisayarda deneyin. ve mümkünse office 2013 ve üstü bir versiyonda deneyin.
Cevapla

(04-10-2019, Saat: 17:08)arachnanthe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: farklı bir bilgisayarda deneyin. ve mümkünse office 2013 ve üstü bir versiyonda deneyin.

üzgünüm ofis 2013 yükledim ama hala verileri çekmiyor sanırım bizim bakanlık kısıtlamasından kaynaklanıyor.
Cevapla

İşyerinizin dışında bir yerde deneyin ki emin olalım .
Cevapla

(09-10-2019, Saat: 15:32)arachnanthe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşyerinizin dışında bir yerde deneyin ki emin olalım .

evde denedim verileri çekiyor ama grafiği açmıyor hata veriyor o dediğiniz satırı değiştirdiğim halde sanırım işyerinde bakanlık tarafından kısıtlılık uygulanıyor o yüzden alamıyor olabilir ama işyatırımın sayfasını açıyor. Sizi daha fazla meşkul etmeyeyim proğram için teşekekürler emeğinize sağlık
Cevapla

Selam,
Öncelikle bu yapmış olduğunuz çalışma için tebrik ediyorum çok başarılı.

Olursa daha güzel olur dediğim bir kaç fikrim var.

1)  Ana sayfada ki sil satırına bastığımız anda hisse ile ilgili bilgiler anında siliniyor. O açıdan sil e bastığımız anda "silmek istediğinize emin misiniz" diye bir koruma olmalı.

2)silmek yerine makro silmeden önce O hissenin içindeki tüm hareketleri kopyalayıp "ARŞİV" Diye bir sayfa oluşturup  onun içine aktardıktan sonra silmesi daha uygun olur.  Böylece Arşive attığımız hisselerde neler yapmışız ne kadar kar etmişiz ne kadar zarar etmiş bilgilerine ulaşmak çok iyi olur

3)Bende garfik seçeneği hata veriyordu, aşağıdaki şekilde düzeltince Linki açıp web sitesine doğru hisseye yönlendiriyor.

ActiveSheet.Hyperlinks.Add ActiveCell.Offset(0, 1), Address:= _
     "https://tr.tradingview.com/chart/?symbol=" & ActiveCell.Value & "", TextToDisplay:="GRAFİK"

4) Hisse eklerken sayfa sonuna taşıyor onun yerine makrosuna  ActiveSheet.Move Before:=Sheets(7) 'Aktif olan sayfayı daima en başa taşır. Bunu kullanma sebebim portföyümde  çok fazla hisse olması 

Şu an için bu kadar (benimde uğraştığım bir excel uygulaması var, ilgilenirsen paylaşırım)
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi