Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.64/5 - 84 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell )

Merhaba değerli kardeşim,
Yeni çalışmanız için şimdiden tebrik ederim. Umarım onu da kullanma şansım olur. Şu an kullandığım v0.5.3 den gayet memnun bir arkadaşınızım :-)
2 sorum olacak.
Birincisi; Programı açtığımda güncellemeleri almaya başladığında 2 dikkat kutusu çıkıyor. İlk çıkan kutu güvenlikle ilgili ki normal bir windows sorgusu olduğunu düşündüğümden onu önemsemeyip geçiyorum. İkinci kutuda ise şöyle bir yazı ile karşılaşıyorum "Çalışma kitabınızdaki bağlantıların bazılarını şu an güncelleştiremiyoruz. Değerlerini güncelleştirmeden devam edebilir ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bağlantıları değiştirebilirsiniz." Ben devam ediyorum ve güncelleştirme yapılıyor. Sonrasında da işlemlerimi yapabiliyorum. Bu program için bir sıkıntı oluşturuyor mu diye sormak isterim.
ikincisi; Komisyonlar için "sizin yönlendirmeniz ile" Banka İşlemleri bölümündeki alandan belirli rakam aralıklarına göre kendi oranlarımı düzenlemiştim. Ancak benim alım-satım komisyon oranlarım değişti. Şimdi yeni girişleri yaparken eski giriş yaptığım alım-satımların da oranları değişmekte. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim...
Bul

merhaba memnuniyetiniz benide mutlu ediyor.
komisyonlardaki oran değişimi yeni versiyonda çözüldü ama şimdilik o bölümleri kopyalayıp sağtuş değerleri yapıştır yapabilirsiniz o bölümdeki formüller kalkar ve sadece değerler kalır. Sonraki hücrelerde formüller yeni komisyonlarla devam eder.

diğer hatalar ise veri çekilen sitelerdeki bağlantı hataları veya değişiklikler nedeni ile oluyor. iş yatırımdan veri alamazsa fiyatlar hatalı olur sadece. diğerleri kap listesi ve bilgilendirme için olan veri sorguları onlar sıkıntı olmaz.

İlgi ve alakanız, hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

Son versiyon ne zaman kullanıma başlanacak, umarım bu güzel çalışmanızın ileride meyvelerini de toplamak size nasip olur

İşlerinizde kolaylıklar ve iyi günler dilerim...
Bul

teşekkürler sağolun
yeni versiyonun eksikleri varken paylaşmak içime sinmiyor o yüzden test versiyonu olarak talepte bulunananlara paylaşıyorum.

Sayın arachnanthe emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Office 2016 da açılışta ve yenileme sırasında Sertifika hatası vermekte. Yardım konularına baktım ama bununla ilgili birşey göremedim. Bu konuda bir yardımınız olabilirmi acaba?

[Resim: PbDNTr.jpg]

Tekrardan Teşekkür ederim.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell ) arachnanthe 178 31.454 03-06-2023, Saat: 21:16
Son Yorum: keci9000

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi