26-03-2021, Saat: 15:45
Merhaba değerli kardeşim,
Yeni çalışmanız için şimdiden tebrik ederim. Umarım onu da kullanma şansım olur. Şu an kullandığım v0.5.3 den gayet memnun bir arkadaşınızım :-)
2 sorum olacak.
Birincisi; Programı açtığımda güncellemeleri almaya başladığında 2 dikkat kutusu çıkıyor. İlk çıkan kutu güvenlikle ilgili ki normal bir windows sorgusu olduğunu düşündüğümden onu önemsemeyip geçiyorum. İkinci kutuda ise şöyle bir yazı ile karşılaşıyorum "Çalışma kitabınızdaki bağlantıların bazılarını şu an güncelleştiremiyoruz. Değerlerini güncelleştirmeden devam edebilir ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bağlantıları değiştirebilirsiniz." Ben devam ediyorum ve güncelleştirme yapılıyor. Sonrasında da işlemlerimi yapabiliyorum. Bu program için bir sıkıntı oluşturuyor mu diye sormak isterim.
ikincisi; Komisyonlar için "sizin yönlendirmeniz ile" Banka İşlemleri bölümündeki alandan belirli rakam aralıklarına göre kendi oranlarımı düzenlemiştim. Ancak benim alım-satım komisyon oranlarım değişti. Şimdi yeni girişleri yaparken eski giriş yaptığım alım-satımların da oranları değişmekte. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim...