Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.79/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Merhaba
Temettüyü Şöyle Düşünün 0 adet hisse satıp aldığınız para bu o hisse için olan maliyetinizi düşürür. o hisseden elde ettiğiniz bir gelir olduğu için maliyetinizi düşürür
o para artık kasanızda banka hesabınızda.

başka bir hisse aldığınız da artık kasanızdaki paradan almış olursunuz.

benim temettüye bakışım bu şekilde

Merhaba tekrar,
Excel dosyasinin kullaniminda banka sayfasinin mantigini kisaca ozetlermisiniz. Bizim her seferinde aldigimiz hisse bedeli bizim ana paramiz degilmidir.
Ayrica temettu ve kar satislarinda elde edilen miktar ile tekrar hisse aldigimizda , bankadan cekilen kismina mi yazmamiz gerekiyor bu bedeli.
Kisaca ozetlerseniz memnun olurum. Tesekkurler

o bölümde sadece hesabınıza yatırdığınız ve çektiğiniz miktarları yazıyorsunuz hisse işlemlerinden doğan hareketler hesaplama ile bulunuyor.
birde kurumların günlük haftalık aylık ve yıllık kesintileri var onlarıda o bölüme yazabilirsiniz.

bunların tamamı hesaplandığında ana sayfada bakiye bilginiz hesaplanmış olarak görünür

Merhaba, 

Eski sürümlerinizden birini yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum gayet işimi görüyor. Bugün rastgele gezerken son sürüme denk geldim ve indirip anlamaya çalıştım, youtube'a yüklediğiniz videoyu da izledim emeğinize sağlık. Kullandığım sürümde şöyle bir sorun baş gösterdi ve çözemedim, fakat son yaptığınız bu sürümde de kendi açımdan aynı sorun mevcut. 

[Resim: 7AR9wGLOHQvt.png]

Kullandığım sürümde ve bu son sürümde işaretli yerlerdeki verileri alamıyorum. Zamanında çok araştırıp uğraşmama rağmen bir çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz bu konuyla ilgili? 

[Resim: CSKqtJ.png]

Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Bul

Muhtemelen sizdeki sorun alış fiyatını yazarken nokta kullanmanızdan kaynaklanıyor.

[Resim: 8oefhl9.jpg]
dosyayı indirip kontrol ettim aynı hissede hata vermedi. 

[Resim: pcnakk5.jpg]

[Resim: ag0o1m5.jpg]

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.096 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi