Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.75/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Merhaba,

VERİ dosyası yeni eklenen hisse senedi olunca otomatik yenileniyor mu?

Borsaya yeni giren bir şirketten bahsediyorsanız finansal bilgileri gelir sadece şirket adı ve kap linki ile alakalı veri çekilen yeri dönem dönem ben güncelliyorum. Geçmiş mesajlarda manuel olarak nasıl güncellendiğini yazmıştım.

(28-11-2022, Saat: 17:00)arachnanthe yazdı: Borsaya yeni giren bir şirketten bahsediyorsanız finansal bilgileri gelir sadece şirket adı ve kap linki ile alakalı veri çekilen yeri dönem dönem ben güncelliyorum. Geçmiş mesajlarda manuel olarak nasıl güncellendiğini yazmıştım.

Teşekkür Ederim.

(29-11-2022, Saat: 10:29)MURATS yazdı:
(28-11-2022, Saat: 17:00)arachnanthe yazdı: Borsaya yeni giren bir şirketten bahsediyorsanız finansal bilgileri gelir sadece şirket adı ve kap linki ile alakalı veri çekilen yeri dönem dönem ben güncelliyorum. Geçmiş mesajlarda manuel olarak nasıl güncellendiğini yazmıştım.

Teşekkür Ederim.

Sanırım güncelliyorsunuz ben yeni hisseleri daha önce bahsettiğiniz 655 satırdan sonra eklemiştim hepsi gitmiş yeni liste gelmiş harf sırasına göre. son iki halka arz kalmış sadece onlarıda kendim ekledim tekrar

https://www.kap.org.tr/tr/bist-sirketler adresinde yeni bir şirket listelenirse ekliyorum şuanda güncel

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 358.022 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi