21-12-2022, Saat: 11:42
merhaba arkadaşlar programı açınca UYGULAMA,SSL KİTAPLIKLARINI YÜKLERKEN İÇ HATAYLA KARŞILAŞTI. hatasını alıyorum sorunu yaşayan veya çözümü bilen varmı acaba. birde veri güncellemesi yapmıyor.
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )
|
21-12-2022, Saat: 11:42
merhaba arkadaşlar programı açınca UYGULAMA,SSL KİTAPLIKLARINI YÜKLERKEN İÇ HATAYLA KARŞILAŞTI. hatasını alıyorum sorunu yaşayan veya çözümü bilen varmı acaba. birde veri güncellemesi yapmıyor.
21-12-2022, Saat: 19:38
(21-12-2022, Saat: 11:42)keremcimen yazdı: merhaba arkadaşlar programı açınca UYGULAMA,SSL KİTAPLIKLARINI YÜKLERKEN İÇ HATAYLA KARŞILAŞTI. hatasını alıyorum sorunu yaşayan veya çözümü bilen varmı acaba. birde veri güncellemesi yapmıyor. Merhaba keremcimen aldığınız hataların ekran görüntülerini, windows ve office versiyonlarınızı paylaşır mısınız.
21-12-2022, Saat: 20:27
(Son Düzenleme: 21-12-2022, Saat: 22:22, Düzenleyen: keremcimen.)
pc format atıcaktım zaten temiz kurulum yaptım yeniden office yükledim şuan sorun çözüldü. programda hisse alım kaydı yaparken aracı komisyon oranınını hesaplamayor formülde bir hata olabilir mi?
22-12-2022, Saat: 21:18
Merhabalar. Portföy takip exceli çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ancak bazı güncellemelere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Mesela almış olduğumuz hissede bedelsiz veya bedelli sermaye artırımı olması durumunda portföyde otomatik güncelleme almamız mümkün mü acaba. Mesela bir hisseyi farklı fiyatlardan peyderpey almıştım sonra o hissede bedelsiz sermaye artırımı oldu ve elimdeki hisse sayısı arttı sonrasında o hissenin tümünü sattım ancak portföy excelinde o hissede eksiye gittiğim gözüküyor çünkü aldığım hisse sayısı bedelsiz sermaye artırımı sonrası elimdeki hisse sayısı arttığı için sattığım hisse sayısından az. Ayrıca sermaye artırımı sonrası fiyatı düşen hisseleri programın otomatik hesaplaması mümkün müdür acaba? Bir de yeni halka arz olmuş firmaların hisseleri ne zaman excele eklenir yada nasil ekleyebiliriz. simddiden tesekur ederim
22-12-2022, Saat: 23:32
P3Duser alttaki cevap yeterlidir umarım (12-10-2022, Saat: 8:50)arachnanthe yazdı:(12-10-2022, Saat: 8:39)kgunay yazdı: Programı severek 1 yıldır kullanıyorum. Ancak bedelli bedelsiz girişini nasıl yapacağımı anlayamadım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu Araçları | |||||||||||||||||
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) | arachnanthe | 295 | 358.021 |
10-01-2022, Saat: 1:34 Son Yorum: arachnanthe |