Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.75/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Güncel şirket listesinde eskiden 655 satırdan sonra ekleyince kap listesinde yok uyarısı vermiyordu şimdi yeni iki şirketi ekledim ama ONSCM hala listede yok gözüküyor kaçıncı satırdan sonra eklememiz lazım üstat

şuan listede EYGYO, ONCSM, SDTTR yok listenin en sonuna ekleyebilirsiniz

Üstad  Yeni Halka Arz olan  SOKE  'yi ekledim. Fakat  Veri kısmından  BSOKE'nin  fiyatını getiriyor  hisse fiyatı olarak  düşeyara ile  BSOKE'nın alıyor  manuel  BSOKE  sildiğimde   SOKE'nin fiyatı geliyor. Sistem fiyatları güncellediğinde   Bsokenin  fiyatı geliyor. İlgin için şimdiden teşekkürler

(11-01-2023, Saat: 20:16)ccanak28 yazdı: Güncel şirket listesinde eskiden 655 satırdan sonra ekleyince kap listesinde yok uyarısı vermiyordu şimdi yeni iki şirketi ekledim ama ONSCM hala listede yok gözüküyor kaçıncı satırdan sonra eklememiz lazım üstat

üstat emledim ancak görmüyor sanırım satır sayısı sınırlı daha önce aynı sorun oldu yine sordum 650. Satırda. Sonra yazın dediğinizde olmuştu ama listeyi otomatik güncelledimten sonra eklediklerimiz gözükmüyor

hafta sonu kap güncellemesini yaparım.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 358.021 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi