20-01-2023, Saat: 20:17
Elinize sağlık güzel bir program olmuş,
Bunun Kripto versiyonunu dört gözle bekliyoruz
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )
|
20-01-2023, Saat: 20:17
Elinize sağlık güzel bir program olmuş, Bunun Kripto versiyonunu dört gözle bekliyoruz Keşke bu exeli Android veya İOS için programlanırsa süper bir şey olur ![]() İOS için güzel bir ugulama bulamadım kaç gündür.
26-01-2023, Saat: 11:39
programda GOLDTR ve GMSTR hisselerinde de sıkıntıvar bi bakabilirmisin bunlarında kodlarını paylaşırsan onlarıda düzeltelim.
26-01-2023, Saat: 12:10
GOLDTR : QNB FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU GMSTR : QNB FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ KATILIM BORSA YATIRIM FONU Bu ikisi yatırım fonu Bist Şirketler listesinde olmadığı için yok.
29-01-2023, Saat: 13:37
(18-06-2022, Saat: 21:08)arachnanthe yazdı: maliyet için fifo değil ortalama maliyet yöntemini kullanıyorum Hocam Merhaba Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim programınız için öneride veya nasıl yapılacağını sormak istiyorum. Gedik yatırım da işlem yapıyorum kendileri Fifo maliyet yöntemini kullanıyor ve bildiğim kadarıyla bütün kurumlar bunu kullanıyor excele bunu nasıl entegre edebiliriz. geçmiş yıllarda işlem yaptığım aracı kurumlarımdan hesap hareketlerimi istedim ve excel olarak aldım biraz karışık ama bunları sizin yaptığınız programa otomatik çektirme ihtimali var mı böyle bir şey yapılabilir mi? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu Araçları | |||||||||||||||||
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) | arachnanthe | 295 | 358.022 |
10-01-2022, Saat: 1:34 Son Yorum: arachnanthe |