Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.75/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

ilk dikkatimi çeken bazı satış işlemlerinizde satış fiyatlarını alış fiyatı bölümüne yazmışsınız toplamlarıda alış bölümünde yazıyor.

evet haklısınız.şimdi düzelttim fakat maliyet değişmedi.o bölgedeki formül bu doğrumudur.
=EĞER(EHATALIYSA(DOLAYLI(B23&"!E6"));"";DOLAYLI(B23&"!E6"))

(18-01-2022, Saat: 13:43)arachnanthe yazdı:
(18-01-2022, Saat: 13:15)degazor35 yazdı:
(17-01-2022, Saat: 22:45)arachnanthe yazdı: üst bölümdeki hisse adeti kısmındaki formülü bununla değiştirip denermisiniz.

Kod:
=EĞER(C5=0;(ÇOKETOPLA(DATA!E:E;DATA!$C:$C;B3))-(ÇOKETOPLA(DATA!F:F;DATA!C:C;B3));(ÇOKETOPLA(DATA!E:E;DATA!$C:$C;B3;DATA!M:M;C5))-(ÇOKETOPLA(DATA!F:F;DATA!C:C;B3;DATA!M:M;C5)))

Tamamdır hocam oldu.Lakin her sayfaya yeniden ekledim.Olsun,çalışıyor.Teşekkür ederim.

her sayfaya tekrar tekrar eklemenize gerek yok tüm sayfaları etkileyecek değişiklikleri ŞABLON sayfasında yapın 

altta bulunan hisse adlarının üzerinde sağ tuşa basıp göster seçin açılan pencerede şablon sekmesini seçin.

Şu anki hisse sayfalarının boş hali gelecek
o şablon sayfasında değişikliği yapın.
sonra şablon sekmesinde sağ tuş gizle yapın ve kaydedin.

ÜSTADIM BU TARZ HATALARI GENEL OLARAK GÜNCELLEYİP SON HALİNİ YÜKLEDİNİZMİ?DÜN İNDİRDİM ÖRNEĞİN BEN VE BU HATA DEVAM ETMEKTEMİ HALA?DEMEK İSTEDİĞİM BİZLERDEMİ BU DEĞİŞİKLİKLERİ YAPMALIYIZ?ŞUAN BİZLERDE KULLANIYORUZ BU PROGRAMI?

ÜSTADIM YORUMLARI OKUYORUMDA UFAK TEFEK DÜZENLEMELER YAPILMIŞ.RİCA ETSEM PROGRAMIN SON HALİNİ YÜKLESENİZ MALÜM EXCEL BAŞLI BAŞINA BİR ÖĞRETİ YAPAMIYORUZ..

teşekkürler çalışmalarının devamını dilerim

HOCAM TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER PROGRAM İÇİN.
VERİ BAĞLANTISI YAPILAN İŞYATIRIM VE KAP BİLGİSİ İÇİN BAĞLANTI LİNKİ VERDİĞİNİZ İKİ YERDENDE PROGRAM BİLGİ ÇEKEMİYORSÜREKLİ HATA VERİYOR.FARKLI PC LERDEDE AYNI..MAİL OLARAK GÖRÜNTÜLERİ ATTIM SİZE..BUNULA İLGİLİ BİR VİDEO YADA DETAYLI BİR AÇIKLAMA MESAJI YAPARSANIZ ÇOK MÜKEMMEL OLACAK..TEŞEKKÜRLER..

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 358.019 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi