Yorumları: 6
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
yardımlarınız sayesinde programı tam anlamıyla çalıştırabildin teşekkürler.size programla ilgili bazı önerilerim olacak.tümhisseleri aç dedndiği geçmişte ne kadar alım satım yapıldıysa hepsi hem ana şablona ve ayrı ayrı exceldosyası halinde açılıyor ve bu sistemi aşırı kasıp bazen hata verdiyor ve alt kısımda çok fazla exceldosyası karmaşalığı yapıyor..bunu sadece ana şablonda sadece ekrana liste halinde açılsa ve hisse üzerine tıkladığımızda sadece o hisse detayları altta ayrı bir excel dosyası olarak açılsa daha sağlıklı olacaktır.
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Güzel çalışmanız ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Kriptoları eklememiz mümkün mü. Sizin için yorucu olmayacaksa yapmanızı rica ediyorum. Kolay gelsin.
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Merhabalar, öncelikle elinize sağlık. Programın ilk kullanımında kendi portföyümü oluşturmak için anasayfadaki tabloda tüm hisseleri sil yapıp kayıt ekle butonundan kendi alıp sattığım hisseleri ekliyorum. Sonrasında kendi eklediklerim tabloda görünsün diye aktif hisseleri aç yapıyorum, bunu yaptığımda kendi yazdığım hisseler değil; örnek olarak eklenmiş "asdd" ile başlayan hisseler tabloya geliyor. Bunun çözümü ya da yanlış yaptığım şey nedir? Teşekkürler